fbpx
NaslovnicaMina SportVeliki međunarodni turnir povodom Dana oslobođenja Podgorice

Veliki međunarodni turnir povodom Dana oslobođenja Podgorice

Podgorica, (MINA) – Karate klub Budućnost će, povodom 19. decembra – Dana oslobođenja Podgorice, organizovati veliki međunarodni turnir i obilježiti brojne jubileje značajne za istoriju kluba i crnogorskog karatea, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Tradicionalni, 43. Kup oslobođenja Podgorice, biće održan 4. decembra.

Najavljeno je da će u okviru manifestacije biti obilježeno 55 godina postojanja kluba, 20 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona i 15 od prve medalje za nezavisnu Crnu Goru na seniorskom prvenstvu Evrope u Bratislavi.

Titulu u Đeru osvojila je ekipa u sastavu Predrag Stojadinov, Miloš Živković, Goran Brnović, Predrag Perković, Dimitrije Đuričković, Sejdino Balda, Denis Muhović i Leon Volters.

Medalju u Bratislavu osvojio je ženski kata tim u sastavu Tijana Radulović-Popović, Biserka Radulović i Milena Milačić.

Biće obilježeno i deset godina od osvajanja titule Univerzitetskog prvaka svijeta u borbama i srebrne medalje u katama na Univerzitetskom prvenstvu svijeta u Bratislavi.

Klub će podsjetiti na zlatnu medalju u katama na regionalnom prvenstvu Evrope (2017. u Prištini) i titulu vicešampiona svijeta u borbama na Univerzitetskom prvenstvu svijeta u Meksiku 2002. godine.

“Svim osvajačima medalja, njihovim trenerima i selektorima biće uručena prigodna priznanja. Specijalne plakete biće uručene sponzorima najstarijim članovima i prijateljima kluba, kao i medijskim kućama, za doprinos razvoju i popularizaciji karate sporta”, saopšteno je iz Karate kluba Budućnost.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...