fbpx
NaslovnicaMina SportRukometni savez i Bemaks produžili saradnju

Rukometni savez i Bemaks produžili saradnju

Podgorica, (MINA) – Rukometni savez Crne Gore i kompanija Bemax produžili su saradnju i potpisali novi ugovor o sponzorstvu, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da su Ugovor potpisali predsjednik Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije Bemaks Miladin Mijajlović.

Saopšteno je da će na osnovu tog ugovora, koji je potpisan u prostorijama Saveza, Bemaks i u narednih godinu biti generalni sponzor crnogorske kuće rukometa.

Kapisoda je, nakon produžetka saradnje, kazao da je podrška kompanije Bemaks naročito bila značajna tokom Evropskog prvenstva za rukometašice.

“Drugi put potpisujemo novi ugovor, što je potvrda da smo kao partneri ostvarili zacrtano u proteklim godinama. Djelovanje Bemaksa je primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije, jer su oni potvrdili da je ulaganje u sport najbolja investicija”, rekao je Kapisoda.

Prema njegovim riječima, bez podrške generalnog sponzora ne bi bilo moguće ostvarenje svih aktivnosti iz godišnjeg kalendara.

“Vjerujem da je novi ugovor nastavak dobrih rezultata i dostojnog predstavljanja države na najvećim međunarodnim takmičenjima“, kazao je Kapisoda.

Mijajlović je istakao da kompanija Bemaks želi dati vjetar u leđa crnogorskim sportistima da i dalje predstavljaju svoju državu i njene vrijednosti na pravi način.

“Smatramo da ćemo na ovaj način podstaći promociju sporta među mladima koji je oduvijek bio bitan faktor za razvoj pojedinaca i društva u cjelini, a i mi ćemo doprinijeti da naše rukometašice i rukometaši ponovo donesu radost koju smo imali zajedno slaveći njihove rezultate i uspjehe“, kazao je Mijajlović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije