fbpx
NaslovnicaMina SportMinistarstvo sporta: Za izgradnju balon sale u Andrijevici 50 hiljada EUR

Ministarstvo sporta: Za izgradnju balon sale u Andrijevici 50 hiljada EUR

Podgorica, (MINA) – Ministarstvo sporta i mladih za realizaciju projekta izgradnje balon sale u Andrijevici opredijelilo je finansijsku podršku u iznosu od 50 hiljada EUR, saopšteno je iz tog Vladinog resora.

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević i vršilac dužnosti direktora u Direktoratu za sport, Zoran Jojić, boravili su danas u radnoj posjeti opštini Andrijevica, gdje ih je ugostio predsjednik Opštine, Željko Ćulafić.

Sastanku su prisustvovali i Vladimir Vojvodić, samostalni savjetnik u Direkciji za sportsku infrastrukturu i Jakov Kuč, službenik za javne nabavke.

Tokom sastanka bilo je riječi o konkretnim projektima iz sportske infrastrukture, ali i stvaranju preduslova za otvaranje omladinskog servisa.

“Imajući u vidu da se opština Andrijevica suočava sa problemom nedostatka sportske sale, zbog čega su sportisti iz ove opštine bili prinuđeni da za potrebe održavanja treninga i utakmica putuju u druge opštine, Ministarstvo je za realizaciju projekta izgradnje balon sale opredijelilo finansijsku podršku u iznosu od 50 hiljada EUR”, piše u saopštenju.

Očekuje se da će Uprava za kapitalne projekte, nakon što se stvore neophodni preduslovi, tokom drugog kvartala krenuti u proceduru realizacije tog projekta.

“Nakon sastanka ministar Lalošević i predsjednik Ćulafić, obišli su prostor gradske teretane, za koji je u prethodnom periodu Opštini Andrijevica opredijeljena finansijska pomoć u iznosu od 15 hiljada EUR”, piše u saopštenju.

Navodi se da je dogovoren nastavak podrške u vidu nabavke nedostajućih sprava i rekvizita.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije