fbpx
NaslovnicaMina SportLalošević: Institucionalna i operativna nezavisnost Komisiji za antidoping

Lalošević: Institucionalna i operativna nezavisnost Komisiji za antidoping

Podgorica, (MINA) – Država će obezbijediti punu institucionalnu i operativnu nezavisnost, ali i finansijsku održivost Komisije, kako bi na objektivan način mogla da sprovodi važnu ulogu očuvanja integriteta sportske oblasti, kazao je ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.

On je razgovarao danas sa predstavnicima Komisije za antidoping – predsjednikom Savjeta Aleksandrom Kujovićem i novoizabranom direktoricom Oliverom Prodanović.

Lalošević je kazao da je Ministarstvo sporta i mladih uložilo velike napore da zajedno sa Savjetom Komisije stvori neophodne preduslove za rad.

“Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da danas imamo Komisiju za antidoping operativnu u punom kapacitetu”, rekao je Lalošević.

Predstavnici Komisije za antidoping zahvalili su se ministru na prijemu i punoj podršci koju od samog početka imaju od njega lično i Ministarstva sporta i mladih.

Oni su istakli da je takav odnos i garant njihovog budućeg uspješnog rada zasnovanog na poštovanju nacionalnih i međunarodnih propisa iz oblasti antidopinga.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije