fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaKošarkaši Podgorice ponovo na okupu

Košarkaši Podgorice ponovo na okupu

Podgorica, (MINA) – Košarkaši Podgorice, poslije mini pauze, ponovo su od danas na okupu, saopšteno je iz tog kluba.

Trener Nebojša Bogavac, sa svojim stručim štabom, okupio je grupu mlađih igrača, odnosno juniora, među kojima su bili i prvotimci iz prošle sezone Vladan Kaluđerović, Marko Kljajević i Andrej Vulević.

Bogavac je kazao da je stručni štab odlučio da period od 15 dana prije pauze da okupi uglavnom mlađe igrače koji su se nametnuli i dobili poziv za juniorsku reprezentaciju.

“Zato smo odlučili da bude i dosta košarke, ali i motivacionih treninga prema tim mlađim igračima, jer i oni ulaze u priču prvog tima. Planirano je da od 25.juna do 1.jula imamo otvorene dane, gdje će doći određeni igrači iz Crne Gore i regiona da pokušaju da se nametnu i kroz tu probu možda vidimo nešto što nama može biti interesantno”, rekao je Bogavac za klupski sajt.

Sredinom avgusta kreću i zvanično pripreme za narednu sezonu, gdje će Podgorica, kako je najavljeno iz kluba, imati istu viziju.

“Manje više biće to iste ambicije, gdje ćemo imati mladu ekipu u kojoj će biti jedan ili dva igrača iz naših mlađih selekcija. Planirana je pauza od 1. jula do 15.avgusta, kada se nadam da ćemo biti kompletni, odnosno da ćemo od prvog dana priprema imati tim koji treba da opravda ciljeve, koji budu zacrtani. Tokom pauze očekuju nas pregovori, imamo određena imena koju nam interesantna, ali ostaje da vidimo šta će biti. Svakako očekujem četiri – pet igrača da ćemo potpisati”, rekao je Bogavac.

U stručnom štabu Bogavca su Dragan Radović, Vladan Vuković, Nikola Bulatović, Nemanja Marković i Stefan Lutovac.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije