fbpx
NaslovnicaMina SportGurešić i Ilić trećeplasirani u konkurenciji mješovitih dublova

Gurešić i Ilić trećeplasirani u konkurenciji mješovitih dublova

Podgorica, (MINA) – Crnogorska stonoteniserka Slobodanka Gurešić i Nebojša Ilić iz Srbije kao trećeplasirani završili su nastup na međunarodnom turniru Montenegro open u Podgorici.

Gurešić i Ilić takmičili su se u mješovitom dublu, u kategoriji XD10.

Na podgoričkom turniru pobijedili su Bojana Stamenkovića i Zoricu Popadić iz Srbije 3:2, dok su dva puta poraženi od kineskih parova Liu Fu- Pan Jiamin, odnosno Cao Ningning i Žang Biang po 3:0.

Na korak od medalje bio je dubl Luka Bakić i Uroš Gugolj, ali je u četvrtfinalu klase MD18 zaustavljen od američko-španskog para Tejl Lebovic i Huan Bautist Perez Gonzalez 3:1.

Bakić i Gugolj plasman u nokaut fazu izborili su kao drugoplasirani u grupi sa dva trijumfa i porazom.

Savladali su čileanski par Manuela Filipea Ečevegarina i Kristijana Detonija 3:1 i Norvežane Frederika Johnsona i Krizandera Magnusonsa 3:0, a jedini poraz doživjeli su od hrvatskog para Borne Zohila i Marka Vračana 3:2.

U osmini finala Bakić i Gugolj bili su bolji od britanskog para Teo Bišop i Šejn Taker 3:1.

Ostali crnogorski predstavnici u dublu Đuro Krivokapić i Pjetro Paljušević, Zoran Čabarkapa i Slobodan Mihailović i Gurešić i Samra Kojić, kao i i miks dublu Milijana Ćurković i Uroš Gugolj, su takmičenje završili u grupi

Montenegro open, koeficijenta 20, okupio je više od 200 stonoteniserka iz 33 države svijeta.

Crnogorski stonoteniseri Filip Radović, Luka Bakić i Slobodanka Gurešić u pratnji trenera Vladimira Marića i Čedomira Damjanović, već sjutra se sele za Laško, gdje će nastupiti na jednom od najvećih turnira na svijetu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije