fbpx
NaslovnicaMINA SvijetRegionVučević novi lider SNS-a

Vučević novi lider SNS-a

Beograd, (MINA) – Aktuelni potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Srbije Miloš Vučević izabran za novog predsjednika Srpske napredne stranke (SNS).

Vučevića je na tu poziciju, na današnjoj sjednici Skupštine SNS-a u Kragujevcu, predložio doskorašnji lider stranke Aleksandar Vučić.

Vučić je za svog nasljednika prethodno rekao da ga zna kao čovjeka odanog SNS-u, da je iz dobre porodice, posvećen ideji samostalne, nezavisne i prosperitetne Srbije.

Vučević je zahvalio dosadašnjem predsjedniku stranke Vučiću na, kako je rekao, 11 godina sjajnog vođenja stranke i borbe za Srbiju i SNS kao motor razvoja države.

“Kod nas ovo nije nikakav diskontinuitet, već je jedinstvena priča, otvaranje novog poglavlje u našoj knjizi”, rekao je Vučević.

On je rekao da se politika SNS-a neće mijenjati i da ostaju stranka motor razvoja otadžbine.

“Ali i stranka koja neguje i čuva tradicionalne vrednosti srpskog naroda, svih građana Srbije, koja će se politički zalagati za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije”, dodao je Vučević.

On je rekao da ostaju stranka koja će voditi računa o interesima srpske zajednice gdje god da žive, prije svega na prostoru bivše Jugoslavije.

“I stranka koja će biti najpouzdaniji partner predsjedniku Vučiću”, rekao je Vučević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije