fbpx
NaslovnicaMina SportZeti tri medalje u Nišu

Zeti tri medalje u Nišu

Podgorica, (MINA) – Član Zete, Matija Radović osvojio je zlatnu medalaju i proglašen je za najboljeg pionira na međunarodnom kik boks turniru Balkan best fajter u Nišu.

On je u disciplini kik lajt, u finalnom meču kategorije do 42 kilograma, pobijedio Janea Postolova.

Prethodno je u četvrtfinalu eliminisao Nišliju Miloša Tanaskovića i u polufinalu Ognjena Antića iz Pirota.

Sve mečeve dobio je 3:0.

Srebrnim odličjem morali su da se zadovolje kadet Hazret Imeri i senior Džemal Imeri.

U kadetskoj konkurenciji Hazret Imeri u finalnom meču kategorije do 47, u disciplini kik lajt, poražen je od Saška Nikolova iz Bugarske.

U prva dva meča salavio je protiv Damjana Stoičevskog iz Makedonije i Stefana Marjanovića iz Srbije.

U konkurenciji seniora Džemal Imeri voljom žrijeba izborio je direktan plasman u finale kategorije do 51 kilogram, disciplina lou kik.

U finalu poražen je od Bobana Nikolića iz KBK Bor.

Kadet Vasilije Bubanja u kategoriji do 57 kilograma, disciplina kik lajt, izgubio je u prvom kolu od Ismaila Jahoskog iz Makedonije.

Trener Zete, Milan Jovanović kazao je da je zadovoljan postignutim rezultatima, posebno imajući u vidu kada je klub nedavno osnovan.

“Rezultat zadovoljava naša očekivanja. Smatram da su tri medalje i priznanje za najboljeg borca u jednoj selekciji, u konkurenciji 400 boraca dobar rezultat. Nastavićemo sa radom, imamo napredak u odnosu na prethodno takmičenje, tako ćemo i nastaviti i očekujemo još bolje rezultate”, kazao je Jovanović agenciji MINA.

Najčitanije