fbpx
NaslovnicaMina SportVujović na K1 turniru u Pragu

Vujović na K1 turniru u Pragu

Podgorica, (MINA) – Crnogorski kik bokser Miroslav Vujović nastupiće 25. jula na K1 turniru u Pragu, saopšteno je iz Kik boks saveza.

Navodi se da će jedan od najprestižnijih k1 turnira l u Evropi okupiti osam boraca u superteškoj kategoriji.

Trener podgoričkog kluba Ariston, čiji je Vujović član, Predrag Lekić kazao je da su rezultati i medalje na najvećim međunarodnim takmičenjima preporučili crnogorskog superteškaša.

“Vujović  nije pravio pauzu u treninzima, imajući u vidu da je ove godine imao puno mečeva. Neće mu biti problem da turnir dočeka maksimalno pripremljen”, kazao je Lekić agenciji MINA.

Najavljeno je da će, osim Vujovića, nastupiti i Česi David Vinš i Mihal Reizinger, Poljaci Jakub Kozera i Mihal Turinski, Rus Timur Išmuhamedov, Austrijanac Tomas Frošauer i Bjelorus Zahar Trofimov.

Vujović je kazao da je svjestan kvaliteta rivala koji ga očekuju u Pragu I da će mu to biti motiv više da što spremniji otputuje na turnir.

“Radujem se novom sportskom izazovu. Neke učesnike, moje konkurente, dobro znam i radi se o  iskusnim takmičarima. To će mi biti veliki motiv da se što bolje spremim I ostvarim što bolji rezultat”, rekao je Vujović.

Žrijeb četvrtfinalnih biorbi biće odrađen naknadno.

Borbe su planirane da traju tri runde po tri minuta.

Najčitanije