fbpx
NaslovnicaMina SportSpa Medika u sponzorskom i partnerskom pulu Rukometnog saveza

Spa Medika u sponzorskom i partnerskom pulu Rukometnog saveza

Petar Kapi
Podgorica, (MINA) – Privatna zdravstvena ustanova iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, Spa Medika novi je član sponzorskog i partnerskog pula Rukometnog saveza, saopšteno je iz te asocijacije.

Sponzorski ugovor u prostorijama Saveza potpisali sun predsjednik Petar Kapisoda i izvršni direktor Spa Medike Zoran Kovač.

Saopšteno je da je ugovorom predviđeno da reprezentativci i reprezentativke u toj zdravstvenoj ustanovi besplatno obavljaju rehabilitacione i medicinske procedure i sve vrste fizikalne terapije.

Kapisoda je kazao da je rehabilitacija i fizikalna terapija od izuzetnog značaja u svijetu sporta.

“Uz sponzore koji finansijski podržavaju naše aktivnosti, veoma je važno da za partnere imamo i zdravstvene ustanove, jer je zdravlje igračica i igrača prioritet za Savez i to ne samo u vremenu pandemije u kojem živimo”, rekao je Kapisoda.

On je naglasio da je zadovoljstvo veće kada se zna da su u kolektivu Spa medike iskreni navijače koji redovno pratereprezentativne selekcije i raduju se njihovim rezultatima.

Spa medica je prva privatna zdravstvena ustanova iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije u Crnoj Gori osnovana u septembru 2009. godine.

Ekskluzivni prostor u kojem rade stručnjaci iz oblasti fizikalne medicine, opremljen je najsavremenijom opremom vodećih svjetskih proizvođača.

Spa Medica nudi usluge rehabilitacionih i medicinskih procedura i sve vrste fizikalne terapije.

Koivač je naglasio da mu je čast što je Rukometni savez prepoznao centar za fizikalnu terapiju kao ustanovu koja će brinuti o zdravlju rukometnih reprezentativaca.

“U narednom periodu slijedi niz velikih takmičenja u svim reprezentativnim kategorijama, pa i obaveza da našim reprezentativcima pružimo najsavremeniju i najkvalitetniju terapiju kako bi bili spremni za izazove. Nadamo se da ćemo zajedno postizati najbolje rezultate i da će rukometašice i rukometaši, kao i mnogo puta do sada, na najbolji način predstavljati našu državu“, kazao je Kovač.

Savez je od početka ove godine zaključio sponzorske ugovore sa Elektroprivredom Crne Gore AD Nikšić i kompanijama Bemaks, SBBet i Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS), dok su ugovori o saradnji zaključeni sa specijalnom bolnicom Ars Medika i poliklinikom Hipokrat.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Danas i sjutra međunarodna konferencija crnogorskih menadžera bezbjednosti

Podgorica, (MINA) – Međunarodna konferencija crnogorskih menadžera bezbjednosti, na kojoj će govoriti vodeći stručnjaci...