fbpx
NaslovnicaMina SportSavić u stručnom štabu Budućnosti

Savić u stručnom štabu Budućnosti

Podgorica, (MINA) – Proslavljena crnogorska rukometašica Maja Savić biće prvi saradnik Bojani Popović u stručnom šatbu Budućnosti, saopšteno je iz podgoričkog rukometnog kluba.

Savić istu ulogu ima i u reprezentaciji Crne Gore.

“To je logično rješenje i realan razvoj događaja, da nakon reprezentacije, prihvatim tu ulogu i u Budućnosti. Vjerujem da će se to rješenje pokazati kao najbolje, jer ćemo raditi zajedno i u reprezentaciji i u klubu”, kazala je Savić.

Ona je istakla da je ekipa znatno izmijenjena i da je to potpuno nova postava Budućnosti i djevojke koje treba da se pripremaju za velike izazove u narednom periodu.

“Došlo je do smjene generacija i tu su djevojke koje treba da pripremimo za preuzmu značajnije uloge. Biću uz Bojanu Popović i vjerujem da ćemo se na pravi način spremiti i za ono što nas očekuje u novoj sezoni za Budućnosti, ali i za takmičenja koja očekuju reprezentaciju”, kazala je Savić.

Budućnost je, nakon povratka reprezentacije iz Tokija, kompletirala redove i nastavila pripreme za početak nove sezone DELO EHF Lige šampiona.

Trener Bojana Popović i pet reprezentativki (Anastasija Babović, Itana Grbić, Tatjana Brnović, Nikolina Vukčević i Ivona Pavićević), priključili su se ostatku tima koji je od 27. jula radio u Podgorici pod vođstvom trenera Tatjane Jeraminok.

U novoj sezoni DELO EHF Lige šampiona, Budućnost će igrati sa Podravkom, francuskim Brestom, mađarskim FTC-om, rumunskim CSM Bukureštom, njemačkom Borusijom, ruskim Rostovom i danskim Esbjergom.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije