fbpx
NaslovnicaMina SportRoganović objavio spisak za duel sa Švedskom

Roganović objavio spisak za duel sa Švedskom

Podgorica, (MINA) – Selektor muške seniorske rukometne reprezentacije Zoran Roganović odredio je spisak od 16 igrača za kvalifikacioni duel sa Švedskom, za plasman na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj 2022. godine.

Utakmica je na programu 9. marta u Lundu.

Foto: RSCG

Evropska rukometna federacija (EHF) odredila je novi termin, nakon odgađanja duela koji je prvobitno bio zakazan za 9. januar, zbog pojave koronavirusa u redovima Švedske.

Na spisku selektora Roganovića su golmani Nebojša Simić i Mile Mijušković, krila Miloš Vujović, Aleksandar Bakić, Marko Lasica i Mirko Radović, bekovi Vasko Ševaljević, Miloš Božović, Vladan Lipovina, Risto Vujačić, Branko Vujović, Radojica Čepić i Arsenije Dragašević i pivoti Nebojša Simović, Nemanja Grbović i Vuk Lazović.

Reprezentacija će se 8. marta okupiti u Lundu, a dan kasnije planiran je duel protiv aktuelnog vicešampiona svijeta, koji je i lider kvalifikacione grupe 8.

Švedska nakon dva odigrana meča ima maksimalna četiri boda, Rumunija i Crna Gora ostvarile su polovičan učinak – pobjeda i poraz, dok je Kosovo bez bodova.

Najčitanije