fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaRadović objavio spisak za turnir u Podgorici

Radović objavio spisak za turnir u Podgorici

Podgorica, (MINA) – Selektor muške košarkaške reprezentacije Crne Gore, Boško Radović objavio je spisak od 15 košarkaša za završni turnir u kvalifikacijama za Eurobasket.

Podgorica će biti domaćin posljednjeg turnira, a Crna Gora će igrati protiv Francuske i Njemačke.

Meč sa Francuskom na programu je 20. februara, dok je duel sa Njemcima dva dana kasnije.

Na spisku su Nikola Ivanović (Budućnost Voli), Džastin Kobs (Budućnost Voli), Igor Drobnjak (Studentski centar), Petar Popović (Budućnost Voli), Nemanja Vranješ (Mornar), Fedor Žugić (Budućnost Voli), Suad Šehović (Budućnost Voli), Dino Radončić (San Sebastian Gipuzkoa), Andrija Slavković (Studentski centar).

Pozvani su i Nemanja Đurišić (Movistar Estudiantes), Danilo Nikolić (Budućnost Voli), Marko Simonović (Mega), Milko Bjelica (Mornar), Zoran Nikolić (Budućnost Voli) i Vasilije Baćović (Studentski centar).

Izabranici Boška Radovića imaju isti učinak kao Velika Britanija, ali i slabiji međusobni skor.

Da bi se plasirali u završnicu, u posljednja dva kola moraju da imaju bolje rezultate od Britanaca, koji se takođe sastaju sa Njemačkom i Francuskom.

Reprezentacija se okuplja u nedjelju veče, a prvi trening imaće u ponedjeljak.

Selektoru Radoviću u radu će pomagati tim menadžer Nikola Peković, treneri Blagota Sekulić i Vladimir Todorović, kondicioni trener Milovan Ljubojević, Periša Čagorović izioterapeut, doktor Aleksandar Radović i ekonom Darko Savić.

Najčitanije

Partizan, Liga konferencija, žrijeb, Šerif

Sjutra utakmice 27. kola

Podgorica, (MINA) - Utakmicama 27. kola, nakon dvonedjeljne pauze, sjutra će biti nastavljeno takmičenje...