fbpx
NaslovnicaMina SportRadmila Petrović u timu protiv Podravke

Radmila Petrović u timu protiv Podravke

Radmila Petrović u timu protiv Podravke
Podgorica, (MINA) – Predsjednica Ženskog rukometnog kluba Budućnost, Radmila Petrović i šest juniorki biće u timu za nedjeljni duel sa Podravkom, na startu Lige šampiona, saopšteno je iz podgoričkog rukometnog kluba.

Navodi se da protiv hrvatskog šampiona, trener Dragan Adžić neće moći da računa na 11 rukometašica.

“Zbog oporavka od koronavirusa, koji su uspješno prebrodile, sa ekipom u Koprivnicu neće putovati kapiten Milena Raičević, Jovanka Radičević, Tatjana Brnović, Ema Ramusović, Katarina Džaferović, Andrijana Popović, Jovana Ilić, Milena Vujisić, Itana Grbić i Nađa Kadović. Meč će propustiti i Valerija Maslova zbog povrede ramena”, piše u saopštenju podgoričkog kluba.

Navodi se da su za duel protiv Podravke, osim predsjednice kluba, prijavljene i juniorke Anastasija Krivokapić, Gordana Marsenić, Sara Gugač, Mina Novović, Milica Anđušić i Sara Senić.

“Petrović je igračku karijeru završila nakon Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine. U proteklom periodu trenirala je sa timom i izrazila želju da pomogne u situaciji kada trener Adžić ima dosta problema sa sastavom tima”, saopšteno je iz ŽRK Budućnost.

Duel Podravke i Budućnosti biće odigran u nedjelju u 16 sati.

U ostalim mečevima prvog kola grupe B, sastaće se Brest – Ramniku Vlčea, Odenze – Borusija Dortmund i CSKA – Đer.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...