fbpx
NaslovnicaMina SportPetričević, Janičić i Slavuljica osvojili turnir u Beogradu

Petričević, Janičić i Slavuljica osvojili turnir u Beogradu

Podgorica, (MINA) – Crnogorski borci Dejan Petričević, Miloš Janičić i Vuk Slavuljica ekipni su pobjednici turnira u greplingu/brazilskoj jiu jitsi – Submission Hunters 5vs5 u Beogradu.

Ekipa je za turnir, koji je okupio najbolje borce i klubove regiona, bila pojačana sa dvojicom Beograđana – Borisom Obradovićem i Obradom Nedićem.

Član šampionskog tima, Vuk Slavuljica kazao je da je turnir bio zatvorenog tipa i da se učestvalo isključivo na poziv.

“Format takmičenja je specifican, zato što nema poena i sudijske odluke, već se isključivo radi do finalizacije. O jačini takmičenja govori i činjenica da su timove činili prvaci drzava i međunarodnih takmičenja iz greplinga i MMA. Među učesnicima bili su i UFC i KSW borci”, rekao je Slavuljica agenciji MINA.

Privatna arhiva

Podgoričko-beogradski sastav u četvrtfinalu pobijedio je ekipu Rio Grepling, a u polufinalu Family Fight Team iz Novog Sada.

“U finalu smo, nakon neizvjesne borbe, savladali Klub brazilske jiu jitse Kimura iz Beograda. Ostvarili smo veliki uspjeh za crnogorsku brazilsku jiu jitsu s obzirom da je taj sport kod nas i dalje u nekoj početnoj fazi, a uspjeli smo da savladamo mnogo iskusnije takmičare i timove”, zaključio je Slavuljica.

Najčitanije

Nafta i dalje iznad 87 USD

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte zadržale su se u četvrtak na međunarodnim tržištima...