fbpx
NaslovnicaMina SportPajkoviću novi mandat

Pajkoviću novi mandat

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Odbojkaškog saveza, Cvetko Pajković i naredne četiri godine obavljaće tu funkciju, odlučeno je izbornoj Skupštini te asocijacije.

Bivši igrač, trener i direktor Budvanske rivijere na toj funkciji je od 6. septembra 2012. godine, kada je naslijedio Dragana Marovića koji je tri mjeseca ranije podnio ostavku.

Pajković je četvrti predsjednik OSCG, nakon Dragana Drobnjaka, Mladena Rabrenovića i Dragana Marovića.

Na toj funkciji biće do 2024.godine.

Pajković je bio jedini kandidat za predsjednika OSCG.

Imenovan je i Upravni odbor u sastavu: Cvetko Pajković (predsjednik), Nenad Vujanović, Dragan Drobnjak, Darko Prebiračević, Mladen Brnović, Nemanja Zenović, Zoran Kalezić i Miloš Ćulafić kao aktivni sportista.

Skupština je usvojila izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem, kao i programske aktivnosti OSCG za period 2020-2021.

Usvojene su i propozicije takmičenja za narednu takmičarsku sezonu, ali je Skupština ovlastila Upravni odbor da može donijeti Odluku o izmjeni propozicija takmičenja ukoliko bude dodatnih prijava učesnika.

Usvojene su i smjernice za donošenje novog Pravilnika o dodjeli priznanja najboljima i najperspektivnijima.

Skupština je uvrstila kao člana Skupštine OSCG Isa Bećovića ispred, predstavnika Ibra iz Rožaja, koji je dostavio Rješenje o upisu u registar sportskih organizacija od strane Ministarstva sporta.

Na današnjoj Skupštini prisutni su bili i Balša Radulović ispred Trenerske organizacije, kao i Sonja Simonovska, predsjednica Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore.

Skupštini su prisustvovala 24 delegata sa pravom glasa od ukupno 32, koliko broji Skupština OSCG, a održana je u bečićkom hotelu Splendid shodno mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela.

Najčitanije