fbpx
NaslovnicaMina SportMehmedović: Crna Gora favorit protiv Bjelorusije

Mehmedović: Crna Gora favorit protiv Bjelorusije

Podgorica, (MINA) – Crna Gora je favorit protiv Bjelorusije, ali ne smije potcijeniti rivala, kazala je lijevo krilo ženske rukometne reprezentacije Majda Mehmedović.

Crna Gora i Bjelorusija odigraće sjutra u Podgorici prvi meč baraža za Svjetsko prvenstvo.

Mehmedović je istakla da se bez obzira na kvalitet rivala mora dati maksimum.

“Favoriti smo, ali posle Norveške i Rumunije ne smijemo da posustajemo i nikako da potcjenimo Bjelorusiju. Moramo dati sve od sebe – znamo za šta se spremamo. Moramo ostaviti srce na terenu kao i do sada”, kazala je Mehmedović.

Komentarišući debi selektorke Bojane Popović i trenera Maje Savić na klupi, Mehmedović je naglasio da joj je veliko zadovoljstvo što će moći ponovo da radi sa Majom.

“Mislim da sam ja, kao krilo, najsrećnija zbog toga. Trenirale smo i igrale sa Majom i Bojanom. Dobro nas poznaju i mislim da može samo biti dobro”, rekla je Mehmedović.

Golman Ljubica Nenezić kazala je da sa nestrpljenjem čeka utakmicu sa Bjelorusijom.

“Riječ je o jednom jako dobrom protivniku. U svojim redovima imaju kvalitetne bekove, ali smatram da našom dobrom odbranom i kvalitetnom energijom možemo zaustaviti protivnika i doći do željenog rezultata. Naš recept je lavlje srce, odlična energija i naša odbrana”, rekla je Ljubice Nenezić.

Duel u Bemaks areni počeće u 18 sati.

Revanš je u utorak u Minsku.

Svjetsko prvenstvo na programu je od 2. do 19. decembra u Španiji.

Plasman su obezbijedili Španija, Holandija, Hrvatska, Danska, Francuska i Norveška.

Najčitanije