fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalMarić objavio spisak za duele sa Ukrajinom i Njemačkom

Marić objavio spisak za duele sa Ukrajinom i Njemačkom

Podgorica, (MINA) – Selektor ženske seniorske fudbalske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica koje konkurišu za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i duele sa Ukrajinom i Njemačkom.

Crna Gora će 18. septembra na DG areni igrati sa Ukrajinom, dok će se četiri dana kasnije na Gradskom stadionu u Podgorici sastati sa Njemačkom.

Marić je pozvao 23 igračice.

Na spisku su:
golmani – Ivana Čabarkapa (Breznica), Ines Obradović (Modriča, BiH) i Anastasija Krstović (Budućnost);

odbrana – Maja Šaranović, Helena Božić (Partizan Bardejov, Slovačka), Marija Maraš, Džejrana Čengić (Breznica), Tatjana Đurković (Karijatides, Grčka), Aleksandra Popović (Breznica), Sanja Nedić (SFK, BiH) i Jovana Nišavić (Budućnost);

vezni red – Jelena Karličić, Radosava Kočanović (Breznica), Slađana Bulatović (Rajo Valjekano, Španija), Jasna Đoković (SFK, BiH) i Milica Radunović (Budućnost);

napad: Nađa Đurđevac, Svetlana Bečić, Anđela Tošković (Budućnost), Medina Dešić (Vurcburg, Njemačka), Marija Vukčević (Kjeti, Italija), Armisa Kuč (SFK, BiH) i Ana Knežević (Breznica).

Selektor Marić uoči duela sa Ukrajinom i Njemačkom ima problema sa sastavom i odsustvom nekoliko igračica.

Navodi se da su njihovi klubovi odlučili da iskoriste tu mogućnost i ne dozvole im dolazak u Crnu Goru zbog situacije sa pandemijom koronavirusa.

“Kao i mnoge druge ekipe, i mi smo platili ceh ove situacije sa novim koronavirusom jer nećemo moći da računamo na čak šest standardnih igračica. To je veliki problem za nas, ali nećemo da kukamo, želimo da u predstojećim utakmicama pružimo svoj maksimum. Ukrajina i Njemačka su veoma jake ekipe, ne treba puno ni trošiti riječi o njima, rekao je selektor Marić.

Najčitanije

Paramont zaustavljen u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Košarkaški klub osoba sa invaliditetom Paramont iz Podgorice nije uspio da...