fbpx
NaslovnicaMina SportLalošević: Saradnja sa sportskim organizacijama od presudnog značaja

Lalošević: Saradnja sa sportskim organizacijama od presudnog značaja

Podgorica, (MINA) – Uprava za sport i mlade sradnjom sa krovnim sportskim asocijacijama u Crnoj Gori želi da podstakne, prati, koordinira i pruži podršku sportistima, kazao je direktor Uprave Vasilije Lalošević.

Lalošević je danas ugostio predsjednike Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušana Simonovića i Paraolimpijskog komiteta, Igora Tomića.

Foto: Uprava za sport

Direktor Uprave za sport kazao je da sportisti oduvijek bili najbolji crnogorski brend i da je od značaja uspostaviti što bolju i stabilniju komunikaciju sa svim značajnim akterima sportskog polja

“Kroz saradnju sa Crnogorskim olimpijskim komitetom, kao krovnom sportskom organizacijom u Crnoj Gori, imamo za cilj podsticanje, praćenje, koordinaciju i pružanje podrške našim sportistima. Jasno je da su sportisti oduvijek bili najbolji crnogorski brend, te je od značaja uspostaviti što bolju i stabilniju komunikaciju sa svim značajnim akterima sportskog polja”, rekao je Lalošević.

Prema njegovim riječima, kroz tu komunikaciju omogućiti sportistima da na miru rade ono što najbolje i znaju.

“To je da predstavljaju našu državu u najboljem mogućem svjetlu”, kazao je direktor Lalošević.

Saopšzeno je da je razgovarano o obezbjeđivanju optimalnih uslova za kvalifikovanje i pripremu sportista za Olimpijske i Paraolimpoijske igre, kao najznačajnijim sportskom događaju na planeti.

Dogovoreni su i dalji koraci ka unapređenju stipendiranja olimpijskih sportista, kao i adekvatnom vrednovanju rezultata zaslužnih sportskih radnika u crnoj Gori.

Najčitanije