fbpx
NaslovnicaMina SportLalošević: Omogući što sigurnije i kvalitetnije uslove za bavljenje sportom

Lalošević: Omogući što sigurnije i kvalitetnije uslove za bavljenje sportom

Podgorica, (MINA) – Uprava za sport i mlade ima zadatak da crnogorskim sportistima omogući što sigurnije i kvalitetnije uslove za bavljenje onim što najbolje znaju i što najviše vole, kazao je direktor Vasilije Lalošević.

On je danas ugostio čelnike 12 nacionalnih sportskih saveza.

Njegovi gosti bili su predstavnici Saveza sportsko ribolovnih organizacija, Crnogorskog saveza praktičnog streljaštva, Crnogorskog aikido saveza, Crnogorskog saveza sportske rekreacije Sport za sve, Kendo, Muaythai, Plesnog, Pouerlifting, Ronilaškog, Gimnastičkog, Saveza za sportski ribolov na moru i Vazduhoplovnog sportskog saveza.

Lalošević je kazao da intenzivni i kontinuirani sastanci sa nacionalnim sportskim savezima i razgovori o sportskim planovima za naredni period u vrhu su prioriteta Uprave za sport i mlade.

“Naročito u vremenu pandemije u kojem živimo, a u kojem je sport jedna od grana koja najviše ispašta. Ne dijelim sportove na male i velike i zato sam i obavio završni dio razgovora upravo sa svim savezima. Ono što mi, kao nadležna institucija za sportsku djelatnost, imamo zadatak jeste da našim sportistima omogućimo što sigurnije i kvalitetnije uslove za bavljenje onim što najbolje znaju i što najviše vole”, kazao je Lalošević.

Saopšteno je da su tokom razgovora afirmisane i prethodne zajedničke aktivnosti i projekti, kao i planovi za naredni period.

Najčitanije