fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaKSCG i Mtel produžili saradnju

KSCG i Mtel produžili saradnju

Podgorica, (MINA) – Košarkaški savez i kompanija Mtel potpisali su novi sponzorski ugovor i produžili saradnju koja traje od 2013. godine, saopšteno je iz te asocijacije.

Ugovor o produžetku saradnje verifikovali su predsjednik Košarkaškog saveza Nikola Peković i izvršna direktorica Mtel-a Tatjana Mandić.

Saradnja je produžena za još godinu.

Peković je kazao da su u Košarkaškom savezu izuzetno zadovoljni što će i u narednoj godini uz njih biti kompanija Mtel.

“Mtel dugo pokazuje veliku društvenu odgovornost, tako što pomaže najboljima u crnogorskom sportu. Košarka je sportski brend Crne Gore, a naši košarkaši i košarkašice koji igraju u najjačim takmičenjima od NBA lige, Evrolige, najjačih nacionalnih i regionalne ABA lige, prepoznatljivi su svima na planeti”, rekao je Peković na konferenciji za novinare.

Foto: KSCG

On je podsjetio da su crnogorske reprezentacije godinama dio košarkaške elite.

“To najbolje pokazuje činjenica da su seniori 26. na svijetu, a 14. u Evropi. Košarkašice na Svjetskoj rang listi zauzimaju 20. mjesto na planeti, a 11. na našem, kontinentu”, rekao je Peković.

Prema njegovim riječima, u vremenu kada rastu cijene svega sve teže je organizovatri pripreme i putovanja za osam nacionalnih košarkaških selekcija koja igraju prestižna evropska takmičenja.

“Finansijska sredstva su nam neophodna, pa će nam podrška kompanije Mtel biti važna da nastavimo da bilježimo dobre rezultate i donosimo radost navijačima. Vjerujemo da naša saradnja može samo rasti u godinama koje dolaze, jer je najboljima mjesto uz najbolje. Nadam se da ćemo i u budućnosti nastaviti da sa Mteleovim logom na dresovima promovišemo Crnu Goru fer igrom i velikim pobjedama”, rekao je Peković.

Izvršna direktorica kompanije mtel Tatjana Mandić istakla je da je zadovoljkstvo biti već duži niz godina istinska podrška i prijatelj Košarkaškom savezu na putu do uspjeha.

“Potpisivanjem ugovora o sponzorstvu za 2022. kompanija Mtel ulazi u desetu godinu pružanja podrtške našim reprezentativcima i pokazuje da čtvrsto vjeruje u njihov uspjeh. Košarkaška reprezentacija sada ponovo kreće u nopvu misiju i svjesni smo da to nijue mali izazov, ali se nadamo da ćemo ovim doprvnosom njihovom posvećenošću ostvariti velike rezultate”, rekla je Mandić.

Ona je poželjela svim košarkaškim selekcijama puno uspjeha i da na na nekom narednom takmičenju crnogorsku javnost obraduje visokim plasmanom.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije