fbpx
NaslovnicaMina SportKlačaru zlatna, Biroviću bronzana medalja

Klačaru zlatna, Biroviću bronzana medalja

Podgorica, (MINA) – Karatista pljevaljskog kluba Potoci, Luka Klačar osvojio je zlatnu medalju, dok je Dušan Birović bio bronzani na e-karate turniru – Sportdata etournament World Series – Kata 5 Arawaza.

Klačaru je to treće zlatno odličje na e-karate turnirima, na kojima ima i po tri srebrne i bronzane medalje.

On u kategoriji dječaka do 12 godina zauzima četvrto mjesto na Svjetskoj rang listi.

Borović je na e-karate turnirima osvojio pet zlatnih i po tri srebrne i bronzane medalje i nalazi se na trećem mjestu rang liste, u konkurenciji dječaka do deset godina

Pljevaljski klub saopštio je da su njegovi takmičari do sada učestvovali na 17 e-turnira, a da je najuspješnija bila Neda Beljkaš sa devet zlatnih i po tri srebrne i bronzane medalje.

“Takmičari našeg kluba su nakon odgađanja zvaničnih takmičenja, državnih i balkanskih, pokazali kvalitet i u veoma jakoj svjetskoj konkurenciji postigli odlične rezultate”, piše u saopštenju Karate kluba Potoci.

Navodi se da je trenerski tim Slavka i Ružica Maksimović uspio da članove kluba održi na okupu i pripremi ih za buduće nastupe.

Saopšteno je da su, osim najuspješnijeg trija, medalje na e-turnirima osvajali Jakov Cupara, Nataša Šubarić, Filip Jović, David Rondović, Matea Leovac i Sanja Ristanović.

Najčitanije

Nik Đeljošaj

Dokumentacija o ugovoru o lobiranju proslijeđena SDT-u

Podgorica, (MINA) – Vlada je Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) proslijedila dokumentaciju o ugovoru o...