fbpx
NaslovnicaCrna GoraKapisoda ugostio Jovetića i Savića

Kapisoda ugostio Jovetića i Savića

Podgorica, (MINA) – Podrška Stevana Jovetića i Stefana Savića nije izostala nijednog trenutka, a sportisti znaju koliko je dragocjeno kada ona dolazi od kolega koji pronose slavu Crne Gore širom Evrope i svijeta, kazao je predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda.

Fudbalski reprezentativci Crne Gore, Jovetić i Savić, posjetili su Rukometni savez i bili gosti Kapisode.

Kapisoda je Jovetiću i Saviću poželio uspjeh u predstojećim mečevima protiv Kipra i Luksemburga u okviru C Lige nacija, kao i nastavku klupske sezone u dresu Monaka, odnosno madridskog Atletika.

“To su naši iskreni prijatelji i veliki navijači, koji su od kada sam na čelu Saveza, mnogo puta pokazali da znaju da cijene rezultate koje naše rukometašice i rukometaši ostvaruju na međunarodnoj sceni”, rekao je Kapisoda.

Foto: RSCG

On je istakao da je posjeta bila prilika da se osvrne na dosadašnje rezultate novog rukovodstva Saveza, brojne odlične rezultate koje su ostvarile reprezentativne selekcije u proteklom periodu.

“Prilika je bila i da iznesemo zajedničko očekivanje da će se situacija u sportu ubrzo normalizovati i da ćemo biti u prilici da se radujemo novim uspjesima onih koji ponosno nose dres sa državnim grbom”, kazao je Kapisoda.

Jovetić je istakao da je to prijateljska posjeta, a ne samo susret sa sportistom koji je nakon uspješne igračke karijere, nastavio jednako uspješnu sportsku priču kao čelnik Saveza koji se može pohvaliti sjajnim rezultatima u proteklom periodu.

Foto: RSCG

“Mi sportisti znamo koliko je važna podrška onih za koje je reprezentacija – svetinja. Zato je podrška koju mi dajemo rukometnim reprezentativnim selekcijama, kao i ona koju dobijamo od rukometašica i rukometaša, nešto što se posebno cijeni i što je bio vjetar u leđa za sve nastupe na međunarodnoj sceni. Uvjeren sam da će tako biti i u narednom periodu!”, kazao je Jovetić.

Prema riječima Savića, dostojno reprezentovanje Crne Gore na međunarodnoj sceni cilj je svih koji nose dres sa državnim grbom i zbog toga je uvijek lijepo biti u društvu proslavljenih sportista.

“Zadovoljstvo zbog posjete Rukometnom savezu je veće kada znamo da je na njegovom čelu proslavljeni sportista, jer mi igrači znamo koliko je važno kada rukovodioci razumiju naše potrebe i pokazuju spremnost da nam obezbijede najbolje moguće uslove za rad. Rezultati koje su reprezentativne selekcije ostvarile u proteklom periodu, najbolja su potvrda ovih navoda”, rekao je Savić.

Foto: RSCG

On očekuje da će nacionane selekcije istim putem nastaviti i u narednom periodu.

“Mi ćemo kao i do sada biti veliki navijači reprezentativnih selekcija, jer nas sve okuplja ljubav prema dresu sa državnim grbom i ponos kada čujemo našu himnu na terenima širom Evrope”, kazao je Savić.

Najčitanije