fbpx
NaslovnicaMina SportBudućnost sjutra u Koprivnici sa Podravkom

Budućnost sjutra u Koprivnici sa Podravkom

Podgorica, (MINA) – Rukometašice Budućnosti igraće sjutra u Koprivnici protiv Podravke utakmicu prvog kola B grupe Lige šampiona.

Trener Dragan Adžić protiv hrvatskog šampiona neće moći da računa na 11 rukometašica.

U Koprivnicu zbog oporavka od koronavirusa neće putovati kapiten Milena Raičević, Jovanka Radičević, Tatjana Brnović, Ema Ramusović, Katarina Džaferović, Andrijana Popović, Jovana Ilić, Milena Vujisić, Itana Grbić i Nađa Kadović.

Meč će propustiti i Valerija Maslova zbog povrede ramena. U dresu Budućnosti, poslije četiri godine, meč u Koprivnici odigraće predsjednica kluba, Radmila Petrović.

Prijavljene su i juniorke Anastasija Krivokapić, Gordana Marsenić, Sara Gugač, Mina Novović, Milica Anđušić i Sara Senić.

“Očekivanja od duela u Koprivnici, zbog problema koje imamo, nijesu velika. Sa sigurnošću mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe i da ćemo u svakom minutu provedenom na terenu dati svoj maksimum”, kazala je talentovani srednji bek podgoričkog tima Sara Gugač.

Ona se zahvalila iskusnijim igračicama i stručnom štabu na ogromnoj podršci.

“Bez pažnje koju su nam poklanjali u protekle tri sedmice ne bi mogli da postignemo mnoge stvari koje su bile zacrtane”, kazala je Gugač.

Ona je istakla da očekuje težak meč i da se nada da pritisak značaja meča neće biti veliki.

“Koliko je lako reći da igramo bez pritiska. Teško je, svakako, ali treneri, saigračice sve rade da se što više opustimo i odigrali bez pritiska. Nadam se da će svega biti u manjem obliku i da će sve biti kako treba”, kazala je sedamnaestogodišnja Gugač.

Nedjeljni duel u Koprivnici počeće u 16 sati.

U ostalim mečevima prvog kola B grupe sastaće se Brest – Ramniku Vlčea, Odenze – Borusija Dortmund i CSKA – Đer.

Najčitanije