fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaBudućnost Bemaks sjutra u Novom Sadu sa Vojvodinom

Budućnost Bemaks sjutra u Novom Sadu sa Vojvodinom

Podgorica, (MINA) – Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće sjutra u Novom Sadu sa Vojvodinom 021 utakmicu trećeg kola WABA lige.

Zvanične šampionke na startu nove sezone regionalnog šampionata pobijedile su u Banja Luci ekipu Orlova (67:46), dok je duel drugog kola, protiv Celja, odgođen.

Novosadski tim u prva dva kola ostvario je polovičan učinak – savladao je Partizan 78:59, a izgubio od Orlova 82:67.

Centar podgoričke ekipe Patricia Bura, kazala je da im nije odgovaralo odgađanje meča protiv Celja, jer su ponovo imale neočekivanu pauzu od dvije sedmice.

“Trudile smo se da i taj period iskoristimo maksimalno i da se što bolje spremimo za duel protiv Vojvodine. Pripada nam uloga favorita, ali smo svjesne da neće biti lako, da moramo biti maksimalno oprezne. Vjerujem da ćemo ispraviti i neke greške sa premijere i da ćemo u Novom Sadu djelovati još bolje”, kazala je Bura.

Ona je istakla da je Vojvodina, za razliku od crnogorskog i regionalnog šampiona koji je u novoj sezoni odigrao samo jedan meč, osim dva u WABA ligi odigrala i šest u šampionatu Srbije i upisale pet uzastopnih pobjeda.

Centar Violeta Lazarević naglasila je da iz tog razloga u timu iz Podgorice oprezno ulaze u taj meč, motivisane da stignu do novog brejka.

“Očekuje nas gostovanje Vojvodini, koja je pokazala i partijama ove sezone u ligi Srbije da će imati velike ambicije i da se radi o ozbiljnoj ekipi. Analizirali smo ih, dobro smo se spremili ovih dana i vrlo motivisane iščekujemo meč sa nadom da možemo stići do još jedne pobjede – kazala je Lazarević.

Duel u novosadskoj dvorani Petrovaradin počeće u 17 sati i 45 minuta.

Najčitanije