fbpx
NaslovnicaMina SportBegović: Sve podređeno obezbjeđivanju uslova crnogorskim sportistima

Begović: Sve podređeno obezbjeđivanju uslova crnogorskim sportistima

Podgorica, (MINA) – Reusursi Uprave za sport i mlade usmjereni su ka jednom cilju – obezbjeđivanju povoljnih uslova crnogorskim sportstima za rad i napredak, kazao je vršilac dužnosti direktora Marko Begović.

On je ugostio danas selektora bokserske reprezentacije Nikolu Ružića i reprezentativce Bojanu Gojković, Petra Liješevića, Petra Marčića i Stefana Savkovića.

“U toku sastanka sa ovim sjajnim mladim ljudima trudio sam se da saslušam njihovo viđenje boksa u Crnoj Gori, kao i tretmana koji je do sada bio prisutan prema bokserskoj reprezentaciji”, rekao je Begović.

On je kazao da je značajno da crnogorski bokseri suštinski razumiju činjenicu da je Uprava za sport i mlade njihova kuća u koju su uvijek dobrodošli i za koju moraju znati da je tu radi njih.

“Obećavam im ovim putem da, dok sam ja na čelu ove institucije, ću se truditi da naše resurse usmjerimo ka jednom cilju, a to je da crnogorskim sportstima obezbijedimo povoljne uslove za rad i napredak. Na sastanku je otvorena i tema o potencijalnoj izgradnji bokserskog centra u Podgorici, koja se za sada čini kao veoma zanimljiv idejni projekat”, kazao je Begović.

Selektor Ružić kazao je da je Begovića upoznao sa glavnom problematikom bokserskog sporta u Crnoj Gori.

“Nadamo se da će saradnja u narodnom periodu biti proporcionalna sjajnim rezultatima koje su naši bokseri postizali poslednjih godina i da ćemo im zajedno dati krila da uzlete do Olimpijskih visina”, kazao je Ružić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije