fbpx
NaslovnicaMina SportBajović i Milošević prvaci Crne Gore

Bajović i Milošević prvaci Crne Gore

Podgorica, (MINA) – Stonoteniseri beranskog Budima, Andrea Bajović i Andrej Milošević osvojili su titulu kadetskog prvaka Crne Gore.

Bajović je u finalu poslije velike borbe savladala klupsku drugaricu Suzanu Milošević 3:2, dok je Milošević u meču za trofej slavio protiv Jakše Krivokapića iz Novog 3:1.

Ona je u prvom kolu savladala Ajnu Spahić iz Jedinstva sa 3:0, potom mladu klupsku drugaricu Aleksandru Vujović 3:0 i izborila finale.

Uzbudljivi finalni duel trajao je svih pet setova a poslije velike borbe i preokreta slavila je Bajović sa 3:2 i sa 12:10 u odlučujućem setu, iako je njena rivalka imala prednost od 10:8.

Bronzano odličje osvojila je i Martina Ostojić, koju je u polufinalu porazila Milošević sa 3:1.

Odličan meč odigrali su u finalu kadeta Andrej Milošević iz Budima i Jakša Krivokapić iz Novog a tituli prvaka radovao se 15-godišnji Milošević, koji je dvije godine mlađem protivniku iz Herceg Novog prepustio jedan set (3:1).

Milošević je u polufinalu pobijedio Đorđa Rahovića sa 3:0, dok je Krivokapić plasman u finale osigurao trijumfom protiv Čedomira Stavljenića iz Budima (3:1).

Rahović i Stavljenić okitili su se bronzom.

U finalu muških parova Andrej Milošević i Čedomir Stavljenić (Budim) bili su bolji od Jakše Krivokapića i Đorđa Rahovića, dok je u ženskoj konkurenciji dubl Budima Suzana Milošević, Martina Ostojić u finalu savladao klupske drugarice Stefaniju Bajović i Aleksandru Vujović.

U konkurenciji mješovitih parova Jakša Krivokapić i Suzana Milošević osvojili su pobjednički pehar pobjedom protiv Andreja Miloševića i Martine Ostojić.

Najčitanije

NP Biogradska gora otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od danas otvoren za posjetioce. "Posjetioci...

Danas do 25 stepeni