fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSZavršena velika proljećnja nagradna igra Telekoma

Završena velika proljećnja nagradna igra Telekoma

Crnogorski Telekom je izvukao dobitnika glavne nagrade velike proljećnje nagradne igre koja je početkom aprila startovala u Telekom ME aplikaciji.

Telekom je tokom aprila izvukao dobitnike čak 30 pametnih telefona, među kojima su Samsung Galaxy A13, Samsung Galaxy A23, T Phone i T Phone Pro. Danas je poznata i dobitnica glavne nagrade – iPhone 14 Pro Max pametnog telefona, a riječ je o Sanji Ćulafić iz Podgorice.

Podsjetimo, Crnogorski Telekom je početkom aprila lansirao veliku proljećnu nagradnu igru u Telekom ME aplikaciji, koja je korisnicima donosila po jedan pametni telefon svakog dana, a kao glavnu nagradu – iPhone 14 Pro Max. Svi koji nisu osvojili neku od dnevnih nagrada a preuzimali su kupone, od Telekoma su kao utješnu nagradu dobili poene koje mogu razmijeniti u Programu nagrađivanja u Telekom ME aplikaciji.

U nagradnoj igri učestvovali su korisnici svih svih postpejd, pripejd i fiksnih usluga Crnogorskog Telekoma, koji su svakog dana otvarali Telekom ME aplikaciju i preuzimali kupon dostupan na početnoj strani aplikacije.

Iz Telekoma ističu da je Telekom ME aplikacija dostupna korisnicima svih mobilnih mreža kako bi mogli da na najjednostavniji način upravljalju Telekom fiksnim, TV i internet servisima koje koriste, te da je dostupna i na engleskom jeziku. Telekom ME aplikacija je besplatna za preuzimanje na Google Play i App Store-u, i može se koristiti na svim Android i iOS pametnim uređajima.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije