NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom: Osim besplatnih gigabajta, otključani i Extra TV kanali

Telekom: Osim besplatnih gigabajta, otključani i Extra TV kanali

Nakon besplatnog interneta koji za slobodne dane povodom Dana nezavisnosti poklanjaju korisnicima, Crnogorski Telekom je pripremio i iznenađenje za Extra TV korisnike – otključane kanale iz dodatnih paketa narednih mjesec dana.

Od sjutra, 21. maja, do 21. juna ove godine, korisnicima Extra TV platforme Telekoma biće otključani svi kanali iz paketa na koje nisu pretplaćeni (sa izuzetkom Zadruge i DigiAlb i DigiAlb Plus kanala), uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport i Pink pakete.

Sportski, filmski, dječji, muzički i dokumentarni kanali koje Telekom i ove godine poklanja korisnicima biće automatski otključani, dok HBO i HBO Premium paketi zahtjevaju aktivaciju koju je moguće obaviti kroz Extra TV Meni ili pozivom na 1500. Te pakete je na isti način neophodno deaktivirati prije 21. juna.

„Nakon što smo korisnicima poklonili besplatan internet da lakše ostanu u kontaktu i ne razmišalju o gigabajtima tokom ovog produženog vikenda, željeli smo da uradimo nešto i za one koji ostaju kod kuće, kako bi mogli uživaju u omiljenom TV sadržaju“, ističu iz Telekoma.

Više informacija o ponudi Telekoma može se pronaći na sajtu www.telekom.me

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

damjanovic ebrd

Infrastrukturni projekti za snažniju razvojnu perspektivu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Izgradnja i održivo finansiranje infrastrukturnih projekata jedan je od prioriteta crnogorske...