fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom Extra Trio: superiorno WiFi iskustvo na optici, otključani kanali, dodatni Extra...

Telekom Extra Trio: superiorno WiFi iskustvo na optici, otključani kanali, dodatni Extra TV na više televizora

Kućni internet do 500 Mbps na optici, otključani TV kanali tokom šest mjeseci, Extra TV na drugom televizoru u kući, neke su od povoljnosti koje očekuju korisnike Telekom Extra Trio paketa.

Uz to, Telekom u znak dobrodošlice novim korisnicima daje i 50% popusta na pretplatu, ili poklon telefon, a superiorni WiFi ruteri zadnje generacije omogućavaju ultrabrzi internet, odličnu pokrivenost i veći broj povezanih uređaja.

Osim toga, novi korisnici i oni koji do kraja aprila produže ugovor, mogu da odaberu i dodatni poklon, u skladu sa svojim potrebama. Korisnici tako mogu da biraju između WiFi pojačivača signala za još bolju pokrivenost u većim prostorima, i besplatnog mobilnog interneta sa 10 GB mjesečno i bežičnim 4G WiFi mobilnim ruterom.

Otključan Extra TV Maxi paket tokom 6 mjeseci korisnicima donosi vrhunski TV sadržaj, a da bi u njemu svi istovremeno uživali iako se omiljeni sportski sadržaj prikazuje u isto vrijeme kada i nova epizoda serije ili najnoviji filmski hit, Telekom daje i besplatnu opremu i Extra TV pretplatu za drugi uređaj tokom trajanja ugovora.

Dvostruko niža pretplata, počevši od 12.49 eura za Extra Trio M paket, u trajanju od 6 mjeseci, ili poklon telefon, očekuju one koji su novi korisnici interneta i Extra TV-a, dok je popust od 3 mjeseca rezervisan za nove korisnike jednog od ova dva servisa.

Za korisnike Extra Trio paketa na optici, povećanje osnovnih brzina u paketima podrazumijeva povećanje brzine interneta do 500/50 Mbps, 200/20 Mbps ili 100/10 Mbps, u zavisnosti da li je riječ o Extra Trio XL, L ili M paketu, kao i od dostupne infrastrukture i tehničkih mogućnosti priključka na lokaciji na kojoj se instaliraju servisi.

Promotivna ponuda važi za nove Extra Trio korisnike kao i one koji do kraja aprila odluče da produže ugovor. Ruteri za 4G internet i poklon telefoni su dostupni dok traju zalihe.

Detalji o novoj ponudi mogu se pronaći na sajtu www.telekom.me

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije