NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSReagovanje Demokrata na poslanicu URA Suadu Zoronjić

Reagovanje Demokrata na poslanicu URA Suadu Zoronjić

Cijenjena gospođo Zoronjić, posljednja ste osoba za koju smo pomislili da će pristati da potpiše saopštenje izdajničkog dua Abazović-Joković.

Pristali ste da kolegijalni i pošteni odnos i komunikaciju sa svojim doskorašnjim kolegama iz parlamentarne većine, zamijenite izrazom nepoštovanja, neznanja i bezobrazluka.

Zato pozivamo sve slobodne građane Crne Gore koji nisu spremni da pređu preko još jedne manipulacije gospodina Abazovića i Joković pod nazivom ,,obećano – neispunjeno”, dođu na protest u Podgoricu u nedjelju u 18h, prekoputa Hrama, jer vidimo da će od onoga čuvenog obećanja ,,i Vi ste na spisku” proisteći da zajedno sa onima sa spiska za hapšenje formira 43. izdajničku Vladu.

Gospođo Zoronjić, nijesmo mogli ni naslutiti  da ćete otići sa DPS-om i SD-om, odnosno onima koji su Vas umjesto sa uvažena poslanica oslovljavali sa “tamo neka žena sa ulice”. Jel se sjećate gospođo Zoronjić tih primitivnih ispada kolega sa kojima sada činite prekrajate izbornu volju?

Nijesmo očekivali da ostanete u partiji čiji šef odlazi na skupove Noćnih Vukova i ektremističkih organizacija koji Muslimane, Albance i Bošnjake, najgrublje vrijeđaju na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, kako je sam izjavio Dritan Abazović.

Nijesmo očekivali da ostanete u partiji čovjeka koji u ulozi potrčka beogradskih vlasti tajno odlazi u Beograd po mišljenja, koji na dnevnom nivou komunicira sa njima i dogovara sastav izdajničke 43. Vlade Crne Gore.

Nijesmo očekivali da korektna koleginica Zoronjić bude dio obmanjivačke ekipe Abazović-Joković, koja građane dovodi u zabludu ne bi li prevarila predsjedavajućeg Skupštine da zakaže sjednicu na kojoj bi političkim nasiljem grupa prevaranata preuzela vlast.

Stavljajući se u ulogu boraca za interese građana Crne Gore tražite sjednicu Skupštine na kojoj bi navodno smanjili cijene goriva, a onda na istoj: izdali narod, smanjili plate, ukinuli dječije dodatke, besplatne udžbenike, naknade majkama, otpremnine radnicima i povratkom DPS-a na vlast ponovo stavili na kocku Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

Poštovani građani, stavljamo vam na uvid dokument koji dokazuje razmjere prevarantske ekipe Abazović-Joković iz kog se jasno vidi da su samo prije dva mjeseca sadašnji koalicioni partneri Dritana Abazovića: SNP, DPS, SD glasali protv smanjenja cijena goriva.

Prema tome, ne morate radi nas da se pretvarate i saopštenjima prozivate gospodina Mandića, kad sa njim imate najbolju i najiskreniju komunikaciju na dnevnom nivou.
Ne varajte narod, nije narod blesav.

Uvaženi građani, spremni su da ovo ponavljaju svaki dan po pet puta kako bi vas prevarili i obmanuli, zarad realizacije svog izdajničkog plana. Očekujte još jedno saopštenje večeras, pa još jedno ujutru, pa tako redom sve dok ne pomisle da im je manipulacija uspjela.

pošiljalac: [email protected]

Najčitanije