fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSMeđunarodni dan volontera

Međunarodni dan volontera

 

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP- Zid) u saradnji sa Fondacijom „Petrović Njegoš“ poziva Vas na svečanost dojelu nagrada za najistaknutije volontere i volonterke u 2018.godini. Nagrada se dodjeljuje povodom obilježavanja „Međunarodnog dana volontera“.

Nacionalni volonterski servis ADP-Zid po dvanaesti put za redom nagrađuje one koji su svojim zalaganjem doprinijeli afirmaciji, promociji i razvoju volonterizma, ali naročito onima koji su vlastitim primjerom pokrenuli zajednicu i cjelokupno društvo.

Svečanost tokom koje će biti uručene nagrade, biće održana u utorak, 4. decembra u hotelu “CentreVille” (Ulica Cetinjska 7, Capital Plaza, Podgorica) sa početkom u 19:30h.

 Nagrada se dodjeljuje u sljedećim kategorijama:

 I – Volonter/ka godine

II – Godišnja nagrada za volonterizam

 Godišnja nagrada za volonterizam dodjeljuje se u cilju povećanja vidljivosti doprinosa razvoju koncepta i promociji vrijednosti volontiranja. Nagrada može da bude dodijeljena pojedincu/ki, organizaciji civilnog društva, kompaniji, medijskoj kući ili instituciji koji su svojim zalaganjem doprinijeli razvoju volonterizma u Crnoj Gori.

 Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do petka, 30. novembra emailom na [email protected]  ili putem telefona 020 207 130 .

Sanda Rakočević

Izvršna direktorica

adresa pošiljaoca:Milena Šćepanović, ADP-Zid <[email protected]

Najčitanije

amscg, stanje na putevima

Putevi uglavnom suvi

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, saopštili...