fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSKomuniciraj neprekidno uz nove servise Mtel-a

Komuniciraj neprekidno uz nove servise Mtel-a

Podgorica, 04. februar 2022.godine – Kompanija  MTEL uvodi nove  servise ,,Zaštita od isključenja“ i ,,Uključenje na riječ“, koji su namijenjeni postpaid korisnicima, zatim korisnicima biznis paketa koji su odgovorni za plaćanje  računa u cjelosti, kao i korisnicima kablovskih i m:SAT paketa.

Aktivacijom servisa “zaštita od isključenja” korisnik neće biti isključen u regularnom procesu isključenja. “Zaštita od isključenja” je servis  dostupan korisnicima od trenutka kada ih MTEL obavijesti da još uvijek neizmirena dugovanja.

“Uključenje na riječ” je servis čijom će aktivacijom korisnik biti uključen, a biće dostupan korisnicima od trenutka isključenja servisa.

Ove servise mogu koristiti samo korisnici koji su minimum tri mjeseca korisnici MTEL-a. Suspendovani korisnici nemaju mogućnost korišćenja ovih servisa. Korisnik će biti predmet provjere svakog 5. u mjesecu, a ukoliko do tog datuma korisnik nije izvršio plaćanje duga biće isključen i može biti uključen uz plaćanje  ,,naknade za ponovno uključenje”  po cijeni definisanoj važećim cjenovnikom.

Dug korisnika se uzima bez poslednje fakture koja dospijeva na plaćanje 15.og. u mjesecu. Cijena servisa “zaštita od isključenja” će biti 0.99€, a cijena servisa “Uključenje na riječ” će biti 2.49 €, koliko i inače košta reaktivacija servisa. Cijena za oba servise biće iskazana kao zasebna stavka na računu.

Oba servisa se aktiviraju na sljedeći način:

  • Putem selfcare portala MOJ MENI
  • Slanjem SMS poruke na broj 14555 sadržine: ZASTITI ME ili UKLJUCI ME, zavisi koji servis korisnik želi da aktivira;
  • Putem USSD menija na broj *105# ili
  • pozivom Korisničkog servisa na broj 1600 ili dolaskom u poslovnicu;

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...