fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSHuawei gradi održivost u globalnoj energetskoj industriji

Huawei gradi održivost u globalnoj energetskoj industriji

Kompanije za naftu i gas moraju da iskoriste IKT tehnologije i procese upravljanja kako bi povećale rezerve i proizvodnju i smanjile operativne troškove. Na ovu bitnost ukazao je izvršni potpredsjednik, Global Energy Business Unit, Huawei EBG, Robin Lu.

„Huawei vjeruje da će tehnologije koje imaju najveći uticaj u industriji nafte i gasa biti vještačka inteligencija i veliki podaci. Uvjereni smo da će u budućnosti tehnologija vještačke inteligencije i velikih podataka biti integrisana u ivični hardver, aplikativni softver i oblak za podršku inteligentnim operacijama u svim scenarijima nafte i gasa“, dodao je Lu.

Da bi pomogao u rešavanju ovih izazova, kompanija Huawei je izgradio namjenski oblak za istraživanje nafte i gasa. Održivi razvoj mora da zadovolji trenutne razvojne potrebe, kao i da bude orijentisan na budućnost.

Kompanija Huawei radi sa globalnim partnerima u ekosistemu kako bi nastavila da istražuje digitalnu transformaciju u oblasti energetike. Kompanija Huawei koristi digitalne tehnologije da podrži sve aspekte snadbjevanja i potrošnje energije, omogućavajući energetsku transformaciju, digitalnu transformaciju i transformaciju energetske industrije na nulu.

https://www.cio.com/article/3643249/how-huawei-is-building-resilience-and-sustainability-into-the-global-energy-industry.html

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije