fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSGlavni grad i Crnogorski Telekom uručili projektor i besplatan mobilni internet OŠ...

Glavni grad i Crnogorski Telekom uručili projektor i besplatan mobilni internet OŠ “Vojin Popović” iz Podgorice

Predstavnici Glavnog grada i Crnogorskog Telekoma posjetili su danas OŠ “Vojin Popović” iz Drezge kod Podgorice, i V.D. direktore te škole, Strahinji Bulatoviću, uručili projektor za učionicu i besplatan mobilni internet, neophodne za rad škole.

Strahinja Bulatović izrazio je zahvalnost Glavnom gradu i Telekomu na ovoj donaciji, i kazao da će uprava škole i svi zaposleni nastaviti da rade na unapređenju uslova u školi, uz nadu da će i ostale institucije i kompanije pratiti primjer Glavnog grada i Telekoma kako bi djeca u područnim jedinicama imala iste uslove za učenje i igru kao djeca u gradskim školama, što su svakako zaslužili svojom posvećenošću i učenjem.

U Glavnom gradu vjeruju da ovakve inicijative omogućavaju nastavnicima da nastavu realizuju na kvalitetniji način, olakšavaju rad sa djecom, dok će učenici uživati u novim sadržajima.

Iz Telekoma ističu da su sa zadovoljstvom odgovorili na inicijativu Glavnog grada da uruče ovu donaciju školi “Vojin Popović”, koja je do sada imala satelitski internet ali će mobilnim internetom dodatno unaprijediti povezanost. Podsjetili su da donaciju u vidu besplatnog mobilnog internet realizuju u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, kroz koju će u naredne dvije godine za 150 prigradskih i seoskih škola i odjeljenja obezbijediti besplatan mobilni internet.  Iz Telekoma zaključuju da je njihova

želja da svima pruže priliku da u potpunosti iskoriste mogućnosti digitalnog doba, te da ovakvim inicijativama i ulaganjem u pokrivenost i u razvoj mreže grade most iznad digitalnog jaza.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

 

Najčitanije

Paramont zaustavljen u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Košarkaški klub osoba sa invaliditetom Paramont iz Podgorice nije uspio da...