fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSFESTIVAL BOJA U LUŠTICI BAY

FESTIVAL BOJA U LUŠTICI BAY

Color Bay festival, u svojoj prvoj ediciji u Crnoj Gori, zakazan je za 25. jun na Marina plaži u Luštica Bay – spektakularni efekti boja uz sjajan muzički repertoar zasigurno će obilježiti sjajan početak ljetnje sezone.

Ovogodišnji Luštica Bay di-džej line up započeće mlada i harizmatična zvijezda Iva Arifaj sa kojom će se na podijumu smjenjivati bend Al Jazzyra. Zabava za stanovnike naselja, njihove goste i sve posjetioce počeće u 15:00h i trajaće do 21:30h.

Idealan izbor za ljubitelje aktivnijeg odmora, Marina  Beach je fantastična lokacija za Festival boja a posebno će biti atraktivna u eksploziji boja i muzike, kao nezaboravnog iskustva koje za mnoge može biti i najupečatljiviji momenat njihovog ljetovanja u Luštici Bay.

Ulaznica na prvi Color Bay festival iznosi  20€, i u ovom iznosu se tog dana mogu konzumirati hrana i i piće tokom događaja. Zbog limitiranog broja gostiju, svoju rezervaciju potvrdite putem email adrese: [email protected]

Čitav niz raznovrsnih događaja koji je ubilježen u raspored tokom ovog ljeta čini Lušticu Bay centrom dešavanja na crnogorskoj rivijeri, te će posjetiocima i turistima iz regiona, Evrope i svijeta svakodnevno biti u ponudi atraktivni festivalski događaji, sportska nadmetanja i rekreativne aktivnosti, kulturne i zabavne manifestacije, bogata gastronomska trpeza i uživanje u prekrasnoj prirodi. Kalendar događaja se može pratiti na profilima Luštice Bay na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na veb sajtu www.lusticabay.com.

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...