fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSDjeca i roditelji bezbrižni uz Telenor Go Smart

Djeca i roditelji bezbrižni uz Telenor Go Smart

Podgorica, 19.04. 2021. – Kako odrastaju, većina djece će vjerovatno tražiti da ima svoj mobilni telefon, a vi ćete željeti da budete u mogućnosti da ostanete u kontaktu s njima kad počnu da provode više vremena van kuće.

Novi Telenor Go Smart je sveobuhvatni tarifni paket prilagođen roditeljima i djeci sa ciljem pružanja slobodnog i bezbjednog upravljanja prvim mobilnim telefonom, uz roditeljski nadzor. Putem digitalnog servisa ProtecThor, koji je uključen u paket, roditelji mogu lako da prate gdje su njihova djeca i koga pozivaju, da ograniče njihovo vrijeme provedeno na mreži i postave parametre za filtriranje sadržaja.

“Upoznavanje djeteta sa prvim telefonom je važan trenutak. Sa jedne strane, roditelji se pitaju da li je pravo vrijeme da svoju djecu izlože sadržajima koje nudi online svijet, a istovremeno žele da njihova djeca steknu sigurnost, uče i razvijaju se zahvaljući modernim tehnologijama. Upravo zato smo i kreirali Go Smart ponudu koja odgovara na ove roditeljske dileme i omogućava im da budu bezbrižni dok njihova djeca koriste mobilni uređaj,” kaže Brano Đurović, komercijalni direktor Telenora.

Go Smart paket sadrži 4 GB mobilnog interneta, neograničene pozive u Telenor mreži, i 50 poruka i minuta ka svim mrežama u domaćem saobraćaju. Korisnici koji potpišu ugovor za kupovinu telefona na rate ili uz promociju “Duplo više GB”, dobijaju dodatna 4 GB interneta.

U okviru paketa roditelji imaju mogućnost kontrole troškova, što znači da dijete troši resurse koje dobije u okviru paketa dok roditelj ima opciju da definiše dozvoljeni nivo potrošnje preko mjesečne pretplate.

Mjesečna pretplata uz tarifni paket Go Smart  iznosi 11.99 EUR, dok Telenor korisnici fizička lica,  koji GO Smart paket aktiviraju kao drugi SIM i pri tom potpišu ugovornu obavezu za kupovinu telefona na rate ili uz promociju „Duplo više GB“, dobijaju popust na pretplatu u iznosu od 5 EUR, pa će ista u tom slučaju biti samo 6.99 EUR.

ProtecThor ima niz funkcionalnosti kojima se lako upravlja. Ova aplikacija pruža mogućnost ograničavanja ukupnog vremena provedenog na mobilnom telefonu u određenom dijelu dana, kao i zabranu pristupa neprikladnim sajtovima i aplikacijama.

„Korišćenjem ProtecThor-a roditelji mogu da budu rasterećeniji, pošto u svakom trenutku mogu da imaju i uvid gdje im se djeca nalaze,“ kaže Đurović.

Bezbjednost na Internetu je tema kojom se kompanija Telenor strateški bavi već više od deceniju, kada je postalo jasno da je razvoj savremenih tehnologija iznjedrio neophodnu životnu vještinu novog milenijuma – digitalnu pismenost. Kroz različite inicijative sa svojim partnerima Telenor pomaže roditeljima, starateljima, vaspitačima, učiteljima, djeci da istražuju, uče i na bezbjedan način koriste što više mogućnosti i prednosti onlajn svijeta.

Budite dio Telenora – najbolje mreže u Crnoj Gori, po ocjeni nezavisne međunarodne kompanije Umlaut  koja nam je dodijelila prestižno priznanje „Best in test“.

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije