fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSNovi Telekom Non-stop: više svega u paketima, besplatan mobilni internet, telefoni za...

Novi Telekom Non-stop: više svega u paketima, besplatan mobilni internet, telefoni za 1 euro

Crnogorski Telekom je pripremio potpuno novi postpejd portfolio – Non-stop tarife Telekoma sada su još bolje i donose više svega u paketima.

Non-stop postpejd paketi Telekoma od danas imaju nova imena – Intro, Max, Unlimited i Premium – i korisnicima donose još više minuta ka drugim mrežama u manjim i neograničene minute u ostalim paketima, više gigabajta za sve Non-stop korisnike, besplatnu dodatnu karticu sa mobilnim internetom (10 GB mjesečno) u najvećim paketima, dok su korisnicima Premium paketa na raspolaganju i mobilni telefoni za 1 euro.

Osim toga, svi korisnici novih Non-stop tarifa koji istovremeno imaju i neki od fiksnih servisa Telekoma besplatno dobijaju opremu za dodatni Extra TV u kući ili pojačivač WiFi signala.

Detaljan pregled Non-stop paketa – minuta, gigabajta i drugih benefita uključenih u novu tarifu – dostupan je na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/non-stop, a u Telekomu posebno izdvajaju Non-stop Max paket koji sada donosi 450 minuta ka drugim mrežama, neograničene pozive ka Telekom mreži i 10 GB za surfovanje u zemlji.

Kada je o telefonima za Non-stop Premium korisnike riječ, oni za 1 euro mogu da odaberu 5G uređaj Samsung A22 5G, a za 1 euro dostupni su im i modeli Samsung A13, Xiaomi Redmi Note 11 i Realme 9i. Osim toga, uz ovu tarifu za samo 39 eura dostupan im je i Xiaomi MI 11 Lite 5G telefon. Korisnici koji se odluče za uređaj uz ovu tarifu treba da dođu u neku od poslovnica Telekoma, pređu na Premium paket i odaberu telefon.

Iza nove tarife stoji želja da svim korisnicima omoguće da odaberu najbolju opciju u skladu sa svojim potrebama, jer samo na način mogu doživjeti vrhunsko korisničko iskustvo u Telekom mreži, poručuju iz ove kompanije.

„Korisničko iskustvo podrazumijeva više stvari – prije svega brzinu, pouzdanost i stabilnost mreže, na čemu u Telekomu neprekidno radimo ulažući značajna sredstva u modernizaciju i razvoj mobilne mreže. Zahvaljujući tome, naši korisnici širom Crne Gore već osjećaju benefite još bolje pokrivenosti i još veće brzine prenosa podataka. Uz to, korisnici u Podgorici mogu da iskoriste i benefite prve 5G mreže u zemlji, koju smo lansirali početkom godine.

Kada smo pripremili infrastrukturu za vrhunsko korisničko iskustvo, prirodno je da razmišljamo o tome kako možemo da unaprijedimo portfolio usluga i servisa, što je drugi aspekt brige o korisnicima. Nastavljamo da analiziramo njihova očekivanja i kreiramo ponude i iskustva koja odgovaraju njihovim konkretnim potrebama – što najbolje oslikava novi Non-stop portfolio – jer će korisnici samo tako biti zaista zadovoljni i imati jedinstveno iskustvo komunikacije u našoj 4G i 5G mreži,“kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Kao i do sada, Non-stop paketi korisnicima donose i dodatnih 100 GB mjesečno za opušteno uživanje u sadržaju dostupnom na YouTube i HBO Max platformama. Istovremeno, korisnici Telekoma ne moraju da brinu o neželjenoj internet potrošnji, jer kada potroše gigabajte uključene u paket, pristup internetu se blokira. Korisnici mogu aktivirati dodatne opcije i uvijek biti online, u zemlji i u inostranstvu.

Non-stop postpejd paketi dostupni su za sva fizička lica, pozivom na broj 1500, u T-Centrima širom Crne Gore, i na sajtu www.telekom.me, gdje se mogu dobiti detalji o novim paketima.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije