fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZakupci zadovoljni uslovima Tržnica i pijaca

Zakupci zadovoljni uslovima Tržnica i pijaca

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Gradsko preduzeće Tržnice i pijace tokom decembra je sa svim dosadašnjim zakupcima zaključilo ugovore o zakupu tezgi, lokacija i prostora za ovu godinu, što pokazuje da su zadovoljni uslovima, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Činjenica da su svi zakupci produžili zakup, pokazuje da su zadovoljni radom i da naši napori da stvaramo što bolje uslove daju rezultate”, rekli su iz Biroa za odnose sa javnošću Glavnog grada.

Cijene zakupa su, kako je saopšteno, ostale iste kao i u prethodnom periodu, a razlikuju se zavisno od objektu u kojem se nalaze i površine prostora.

“Ugovori se odnose na period od početka do kraja ove godine, a zaključeno je preko 900 ugovora o zakupu na pijačnim objektima kojima upravlja to preduzeće” navodi se u saopštenju.

Oni su dodali da se svi zainteresovani za zakup tezgi i prostora mogu informisati putem telefona 020/625-424, lično u upravi preduzeća u ulici Oktobarske revolucije broj 124, a Tržnice i pijace imaju i zvanične profile na društvenim mrežama.

“Takođe, na svim zelenim pijacama postoji mogućnost i dnevnog zakupa tezge, rashladne vitrine u sektorima za prodaju mliječnih proizvoda i jaja i prodajnog mjesta u ribarnici”, zaključili su iz PG Biroa.

Najčitanije