fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeZainteresovani za pokretanje proizvodnje u Podgorici

Zainteresovani za pokretanje proizvodnje u Podgorici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ćatić Company, koja pod brendom Waltz proizvodi konditorske proizvode koji se distribuiraju u regionu, Evropi i šire i njen partner, istaknuti crnogorski privrednik, Hajriz Brčvak, zainteresovani su za pokretanje proizvodnje u Podgorici.

Zamjenik gradonačelnika Glavnog grada, Časlav Vešović, sastao se danas sa Brčvakom, koji se već decenijama uspješno bavi biznisom u Njemačkoj.

Sastanku su prisustvovali i partneri Brčvaka, Jasmin Crnovršanin i Vahidin Ćatić, vlasnik firme Ćatić Company, koja pod brendom Waltz proizvodi konditorske proizvode koji se distribuiraju u regionu, Evropi i šire.

Tema susreta se odnosila na moguće investicije u Podgoricu, konkretno u biznis zone za koje su Brčvak i partneri izrazili interesovanje.

“Polazeći od dugogodišnjeg bogatog iskustva u biznisu proizvodnje konditorskih proizvoda, gosti su izrazili očekivanje za pronalaženje konkretne urbanističke parcele koja bi bila pogodna za izgradnju proizvodnih kapaciteta brenda Waltz u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Vešović je Brčvaku predstavio potencijale razvoja Glavnog grada i sam projekat biznis zona.

Sagovornici su ocijenili da su Podgorica i Crna Gora sve atraktivnije mjesto za ulaganje i investicije i složili se da bi država, da nije bilo izazova tokom prethodnih decenija koje su opteretile kompletnu svjetsku ekonomiju, danas bila još bolje mjesto za život i bavljenje biznisom.

Brčvak je kazao da je zadovoljan zbog mogućnosti koje Podgorica pruža i najavio njegovo dalje interesovanje i spremnost da sve druge uspješne privrednike koji su porijeklom sa ovih prostora animira da ulažu u Crnu Goru.

Najčitanije