fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZainteresovani da se uključe u javnu raspravu

Zainteresovani da se uključe u javnu raspravu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja pozvalo je zainteresovane da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu Strategije ženskog preduzetništva Crne Gore za period od ove do 2024. godine.

Iz Ministarstva su pozvali građane, stručnu javnost i sve druge zainteresovane da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Strategije.

Javni poziv je objavljen 8. marta, a rasprava će trajati 30 dana od njegovog objavljivanja.

“U toku rasprave će se održati okrugli sto o Nacrtu Strategije razvoja ženskog preduzetništva Crne Gore od ove do 2024. godine u saradnji sa Sekretarijatom Savjeta za konkurentnost. Vrijeme i mjesto održavanja okruglog stola biće naknadno objavljeno”, navodi se u saopštenju.

Nacrt Strategije razvoja ženskog preduzetništva će biti dostupan javnosti na internet stranici Ministarstva ekonomskog razvoja i portalu e-uprave.

Zainteresovani svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt Strategije razvoja ženskog preduzetništva mogu dostaviti Ministarstvu ekonomskog razvoja u pisanoj formi na adresu: Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica ili na e-mail: [email protected] tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Ministarstvo ekonomskog razvoja će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...