fbpx
NaslovnicaMINA BusinessViše od deset hiljada Telekom i Mastercard korisnika učestvovalo u donatorskoj akciji

Više od deset hiljada Telekom i Mastercard korisnika učestvovalo u donatorskoj akciji

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Više od deset hiljada korisnika Crnogorskog Telekoma platilo je u avgustu račune kroz Telekom ME aplikaciju koristeći Mastercard platnu karticu i na taj način iskoristilo priliku da račune pretvori u dobro djelo.

„Od 30. jula do danas, 10,25 hiljada korisnika platilo je svoje račune kroz Telekom ME aplikaciju, a za svaku transakciju Mastercard i Telekom doniraće 50 centi Crvenom krstu Crne Gore, za program Briga o starijima“, navodi se u saopštenju.

Donacija Mastercarda i Telekoma, kako su kazali njihovi predstavnici, biće usmjerena na pružanje pomoći starijim osobama u ruralnim područjima Crne Gore.

„Naime, za veliki broj starijih i samačkih domaćinstava, posebno na sjeveru zemlje, teško je osigurati kontinuiranu pomoć i podršku. Crveni krst zato nastoji da im kroz terenski rad dugoročno pomogne nabavkom stvari nephodnih za svakodnevni život“, rekli su iz Telekoma.

Takođe, svi koji su se pridružili toj akciji plaćajući račune Mastercard platnom karticom, od Telekoma su dobili pet gigabajta (GB) za surfovanje u najbržoj mreži. Gigabajti su validni 30 dana od aktivacije, a mogu ih koristiti na svom postpejd broju ili ih pokloniti drugom postpejd broju registrovanom u istoj aplikaciji.

„Bilo da gigabajte zadržavaju za sebe ili ih poklanjaju, potrebno ih je aktivirati u Telekom ME aplikaciji (Glavni meni – Program nagrađivanja – 5 GB Promo–Mastercard)“, objasnili su iz Telekoma.

Telekom ME aplikacija je besplatna za preuzimanje na Google Play i App Store-u, i dostupna je za sve Android i iOS pametne uređaje. Nakon što u aplikaciju unesu podatke o servisima koje koriste, korisnici će na početnoj strani dobiti informaciju o posljednjem računu koji Mastercard platnom karticom mogu platiti u dva koraka.

Više informacija o zajedničkoj donatorskoj akciji kompanija Mastercard i Telekom može se pronaći na sajtu www.telekom.me.

Najčitanije