fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryVeliko interesovanje za radna mjesta u Portonovi rizortu

Veliko interesovanje za radna mjesta u Portonovi rizortu

Kumbor, (MINA-BUSINESS) – Za pozicije u Portonovi rizortu i hotelu One&Only Portonovi, koji ove godine imaju potrebu za preko 350 radnih mjesta, postoji veliko interesovanje lokalnog kadra, saopštila je menadžerka za marketing i komunikacije, Adrijana Husić.

„Ono što nas posebno raduje je da imamo veliko interesovanje lokalnog kadra kada su u pitanju pozicije u našem rizortu, a ohrabruje činjenica da već sada u timu imamo preko 70 odsto zaposlenih koji dolaze iz Crne Gore, odnosno Boke“, rekla je Husić agenciji Mina-business.

Ona je kazala da, nakon otvaranja prošle godine, sadržaji koji će biti prisutni u rizortu nastavljaju da se šire, a samim tim otvaraju se i nova radna mjesta.

„Sada već imamo potrebu za preko 350 radnih mjesta, kako u rizortu, tako i u hotelu One&Only Portonovi“, saopštila je Husić.

Ona je navela da su za rizort potrebne različite pozicije, od sezonskih do onih koji će biti na duži vremenski period. Radi se o zaposlenima koji će pokrivati različita radna mjesta od back office-a do front office-a.

„Podstrek za sve one koji žele da apliciraju i rade u Portonovi rizortu, ali i u svim onim objektima koji se nalaze u sklopu rizorta, je sama edukacija koju pružamo kao rizort, ali i naši partneri, bilo da se radi o posebnim treninzima ili učenju tokom rada“, precizirala je Husić.

Zainteresovani kandidati uvijek mogu naći informacije o slobodnim radnim mjestima na web sajtu kompanije Azmont Investments, a svoje CV-eve tokom cijele godine i trajanja ove kampanje mogu poslati na email [email protected].

„Azmont Investments kao kompanija koja je u Crnoj Gori prisutna od 2012. godine i glavni investitor projekta Portonovi rizort posebno je ponosna i na program koji smo podržali prije tri godine. Riječ je o programu međunarodnog hotelijerstva koji se radi na Univerzitetu Donja Gorica“, navela je Husić.

Prema njenim riječima, to će obezbijediti školovani kadar koji je neophodan za razvoj ne samo turizma u Boki već i cijeloj Crnoj Gori.

„Svakako smo zadovoljni razvojem i putem kojim idemo za sada, a ohrabruje nas činjenica da naši partneri, kao što su hotel One&Only i D-Marin, ali i svi oni zakupci koji će biti u rizortu, takođe pružaju podršku upravo ovoj filozofiji i strategiji“, rekla je Husić.

Menadžer za marketing i komunikacije u hotelu One&Only Portonovi, Milo Radonjić, kazao je da hotel One&Only Portonovi nudi 300 radnih mjesta.

„U procesu su selekcije kandidata, međutim naš sektor za ljudske resurse i dalje prima radne biografije, jer nam je potreban izuzetan kvalitet kada je radna snaga u pitanju. Taj kvalitet se i očekuje kada su u pitanju gosti hotela One&Only Portonovi“, naveo je Radonjić.

Što se tiče radnih mjesta, potrebne su sve pozicije, od onih početnih do menadžerskih, odnosno za sektore recepcije, domaćinstva, hrane i pića, kuhinje, održavanja, welnessa i rekreacije.

„Kada uzmete u obzir da One&Only jeste ultralusuzni hotel koji ima 113 soba i deset vila, spa centar sa 28 soba za tretmane jasno vam je da je potrebno mnogo ljudstva koje će sve to da podrži“, dodao je Radonjić.

Svi koji su zainteresovani da karijeru počnu i nastave da grade u sklopu hotela One&Only Portonovi pozvani su da svoje CV-eve šalju na email [email protected].

Radonjić je ocijenio da je brend kakav je One&Only umnogome doprinio pozicioniranju Crne Gore kao ultraluksuzne destinacije upravo zbog toga što taj brend predstavlja ultraluksuzni hotelski lanac.

„Brend One&Only posluje u sklopu filozofije „We create joy“ i nama je bitno da svi zaposleni budu srećni. Dosta ćemo raditi na tome da svi naši zaposleni budu zadovoljni, a pružaćemo im sve neophodne edukacije kako bi mogli da rade i funkcionišu po svim onim visokim stadardima po kojima posluje One&Only“, zaključio je Radonjić.

Najčitanije