fbpx
NaslovnicaMINA BusinessValorizacijom resursa unaprijediti kvalitet života

Valorizacijom resursa unaprijediti kvalitet života

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Valorizacijom raspoloživih resursa u cilju razvoja infrastrukture, obogaćivanja turističke ponude i podsticanja privredne djelatnosti kvalitet života žitelja Gusinja dodatno će se unaprijediti, saopštio je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović.

On je, čestitajući predstojeći Dana Opštine Gusinje, kazao da je uvjeren da će lokalno rukovodstvo, u saradnji s Vladom, i u novim okolnostima odgovorno raditi na valorizaciji raspoloživih resursa, čime će se kvalitet života žitelja tog grada dodatno unaprijediti, u čemu značajno mjesto ima i gusinjska dijaspora.

„Ove godine Gusinje svoj praznik obilježava u uslovima pandemije novog koronavirusa, koja je pogodila našu zemlju, i cijeli svijet. U suočavanju sa tim novim izazovom, zdravstveni sistem i sve državne institucije Crne Gore na svim nivoima pokazale su visok stepen organizovanosti i odgovornosti“, naveo je Đukanović u čestitki.

On je dodao da u tome svoje mjesto i ulogu ima i lokalna uprava Gusinja.

„Moramo odlučno i solidarno raditi na umanjenju štete od socijalnih i ekonomskih posljedica COVID-19“, poručio je Đukanović.

On je čestitku povodom Dana Opštine Gusinje, koji se obilježava sjutra, uputio predsjednici Opštine Aneli Čekić, predsjedniku lokalne Skupštine Dženadinu Radončiću, odbornicima i svim građanima Gusinja, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Još jednom vam čestitam praznik, uz želje za dobro zdravlje građana Gusinja i srdačne pozdrave“, naveo je Đukanović.

Najčitanije