fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUspješna promocija Crne Gore u Kini

Uspješna promocija Crne Gore u Kini

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) realizovala je u junu više promotivnih aktivnosti u okviru kojih je turistička ponuda Crne Gore uspješno predstavljena na tržištu Kine.

Iz NTO su objasnili da su njihove aktivnosti, imajući u vidu aktuelnu situaciju i ograničena putovanja sa tržišta Kine, bile usmjerene na online promociju, odnosno organizovanje dva live streaminga iz Crne Gore.

“Prvi događaj je organizovan u saradnji sa hotelom One and Only iz Herceg Novog, na kom su potencijalni turisti iz Kine imali priliku da se upoznaju sa ponudom tog prestižnog hotelskog brenda, koji je otvoren u maju. Program je vodio jedan od uticajnih blogera iz Kine, Liu Zeng, koji je imao priliku da više puta posjeti Crnu Goru”, navodi se u saopštenju.

Iz NTO su dodali da je drugi live streaming održan iz Kotora, koji je za kineske turiste jedna od nezaobilaznih destinacija prilikom posjete Crnoj Gori.

“Na događaju je promovisana Bokeška mornarica, a predstavljen je i prevoz na električni pogon, odnosno vozila kompanije Tuk Tuk i brod kompanije Bella Boka, kao dio ponude javnog transporta ekološkim brodovima kroz Bokokotorski zaliv”, kazali su iz NTO.

Organizovana je i poslovna radionica za kineske turoperatore koji su imali priliku da održe sastanke sa predstavnicima crnogorskih agencija i hotela. Na poslovnoj radionici ponudu su predstavile agencije MTS, Fly Montenegro, GO TOUR , Montenegro Adventures i hoteli Regent Porto Montenegro i The Chedi Luštica Bay.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...