fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUskoro adaptacija objekta EPCG u Herceg Novom

Uskoro adaptacija objekta EPCG u Herceg Novom

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Objekat Funkcionalne cjeline Snabdijevanja Elektroprivrede (EPCG) u Herceg Novom uskoro bi trebalo da bude adaptiran, saopštili su predstavnici kompanije.

Izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin, vršilac dužnosti direktora Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Aleksandar Kovačević i savjetnica za gradnju, Vladana Kundačina, obišli su taj objekat, koji je vidno oronuo, kako bi se razmotrila inicijativa za njegovu adaptaciju i uređenje prilaza.

„Očekuje se da u najrakraćem roku bude dogovorena saradnja, u okviru koje bi hercegnovska opština uredila prilaz, a EPCG pokrenula postupak adaptacije objekta“, navodi se u saopštenju.

Rovčanin smatra da je od presudne važnosti da kompanija popravi imidž, čiji bitan segment predstavlja prostor u koji potrošači dolaze, odnosno informativno-naplatni punktovi.

“U prvoj sedmici svog rada u EPCG, nakon uvida u stanje objekata kompanije, pokrenuo sam inicijativu za adaptaciju i rekonstrukciju naplatnih punktova širom Crne Gore, koji se nalaze u stanju koje narušava ugled kompanije“, dodao je Rovčanin.

Neki od tih objekata su u vlasništvu EPCG, a neke kompanija koristi.

„Nedopustivo je da i kladionice imaju uređenije prilaze i objekte od onih u vlasništvu najveće državne kompanije”, rekao je Rovčanin.

On je dodao da je uvjeren da će EPCG i Opština objekat u Herceg Novom u najkraćem mogućem roku dovesti u stanje koje će služiti na ponos lokalne zajednice, a građanima pružiti najbolju uslugu.

Iz EPCG su podsjetili da su podržali inicijativu o premještanju naplatnog punkta iz prostora Hadži Hasan džamije u Pljevljima.

„Očekuje se da u najkraćem roku bude postignut dogovor između Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), u čijem je vlasništvu taj objekat, Opštine Pljevlja i Islamske zajednice, a rješenje bude na dobrobit svih strana“, rekli su iz EPCG.

Uskoro se, kako su najavili iz kompanije, očekuje i adaptacija ili alokacija informativno-naplatnih punktova u crnogorskim opštinama u kojima oni nijesu na zadovoljavajućem nivou, koji odgovara imidžu najveće nacionalne kompanije.

Najčitanije