fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUpola niže cijene smještajnih kapaciteta

Upola niže cijene smještajnih kapaciteta

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Hotel Regent Porto Montenegro je, povodom otvaranja 12. juna, pripremio ponudu ‘Luksuz na vašem pragu’ koja podrazumijeva 50 odsto popusta na redovne cijene smještajnih kapaciteta za ljeto ove godine.

Iz Regenta je saopšteno da ponuda važi za državljane i rezidente bivše Jugoslavije i Albanije.

Direktor prodaje i marketinga hotela Regent, Ivan Gajić, kazao je da goste dočekuju posebnom ponudom koju karakteriše Regentov nenametljiv luksuz po upola manjoj cijeni.

“Smatramo da je ovakva cjenovna politika za naredni period ključna u cilju privlačenja domaćih gostiju i turista iz regije”, rekao je Gajić.

On je dodao da je jedinstven stil života nautičkog naselja Porto Montenegro, uz ponudu, turistima na dohvat ruke.

“Uživanje u vanvremenskom nautičkom dizajnu enterijera, bogatom doručku svakog dana, pristup spa centru i bazenima uz pogled na marinu i zaliv uz uslugu po mjeri gosta i Forbes standarda, zaštitni su znak hotela Regent i ponude Luksuz na vašem pragu”, navodi se u saopštenju.

Hotel će, u susret i po otvaranju, primjenivati unapređene mjere održavanja i higijene iz programa Clean Promise, IHG-a, svjetske hotelijerske grupacije kojoj pripada i programa Safe Haven koji će se realizovati u cijelom nautičkom naselju.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...