fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUPCG potpisala sporazum o saradnji sa kineskom grupacijom ToJoy

UPCG potpisala sporazum o saradnji sa kineskom grupacijom ToJoy

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Unija poslodavaca (UPCG) potpisala je sporazum o saradnji sa kineskom grupacijom ToJoy koja upravlja jednom od najvećih investicionih platformi na globalnom nivou.

Sporazumom, koji su potpisali predsjednik UPCG Predrag Mitrović i glavni izvršni direktor ToJoy, Ge Jun, utemeljeno je strateško partnerstvo te dvije organizacije koje za primarni cilj ima umrežavanje i razmjenu informacija o prilikama za investicije i razvoj biznisa u Kini odnosno Crnoj Gori.

“Shodno sporazumu o saradnji, ToJoy će svoje resurse i servise staviti na raspolaganje biznisima koji su već prodrli na kinesko tržište i žele intenzivirati svoje poslovanje, biznisima koji traže partnera u Kini kako bi svoje poslovanje proširili i na kinesko tržište i uspješnim startapovima zainteresovanim za partnerstvo sa kineskim kompanijama i/ili investitorima”, navodi se u saopštenju.

Sa druge strane, UPCG će promovisati mogućnosti te platforme među crnogorskim privrednicima, ali i u bližem regionu i redovno razmjenjivati informacije sa kineskim kolegama o mogućnostima za razvoj biznisa u Kini.

ToJoy grupacija je osnovana 1991. godine i upravlja najvećom investicionom i akceleratorskom platformom u Kini i šire. ToJoy platforma okuplja preko šest hiljada iskusnih profesionalaca u 650 gradova i 47 kancelarija širom svijeta, a svoje usluge obezbjeđuje za preko 700 hiljada akreditovanih investitora i preduzetnika.

Godišnje organizuje preko 300 visoko rangiranih investicionih simpozijuma, raznovrsne promotivne aktivnosti na mjesečnom nivou, a posjeduje i globalnu mrežu sa bogatim setom usluga za biznis.

Međunarodne aktivnosti ToJoy usmjerene su na podršku stranim kompanijama da počnu i razviju svoj biznis u Kini, kao i kineskim brendovima da prodru i učvrste svoju poziciju na stranim tržištima.

ToJoy ima široko razvijenu globalnu mrežu, sa kancelarijama u Hong Kongu, Njujorku, Parizu, Beču i Meksiko Sitiju.

Najčitanije

Perović puštena da se brani sa slobode

Podgorica, (MINA) - Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović puštena je da...