fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUlcinj da bude turistička destinacija na ponos Crne Gore

Ulcinj da bude turistička destinacija na ponos Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ulcinj bi trebalo učiniti turističkom i privrednom destinacijom na ponos cijele Crne Gore, valorizujući njegove investicione mogućnosti i kreirajući ugodan ambijent za život građana, ocijenio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

Bečić je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, rukovodstvu i građanima Ulcinja čestitao Dan Opštine.

„Uvjeren sam da je željeni cilj svih nas zajedno da Ulcinj, kao drevni mediteranski grad i opštinu izrazito bogatu prirodnim resursima, kulturno-istorijskim nasljeđem i ekonomskim potencijalima, učinimo turističkom i privrednom destinacijom na ponos cijele države, valorizujući njene investicione mogućnosti i kreirajući ugodan ambijent za život njenih žitelja“, naveo je Bečić u čestitki.

On je, pored činjenice da se i ove godine praznik dočekuje u vremenu koje je dominantno obilježeno teškoćama izazvanim pandemijom, uputio iskrene riječi ohrabrenja u pravcu oporavka i intenzivnijeg razvoja najjužnije crnogorske opštine.

„Uz vjerovanje da će lokalna uprava i pored svih izazova biti usmjerena na pripremu i realizaciju programa od značaja za turizam, kulturu, poljoprivredu i ekologiju, koristim priliku da svim građanima Ulcinja čestitam Dan Opštine“, zaključuje se u čestitki.

Najčitanije