fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUgovor o auto-putu dostavljen svim poslanicima

Ugovor o auto-putu dostavljen svim poslanicima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Tekst ugovora o projektovanju i izgradnji auto-puta dostavljen je svim poslanicima Skupštine kad se raspravljalo o lex specialisu za auto-put, saopštili su predstavnici Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Oni su mandatara Zdravka Krivokapića, koji je kazao da ne može da dođe do ugovora o auto-putu jer je tajan, obavijestili da je tekst dostavljen svim poslanicima Skupštine, istim onima sa kojima konstruiše novu vladu.

“U odnosu na ocjene o nepravilnostima tokom izgradnje auto-puta, te najavi antikoruptivnog djelovanja koje treba da sačuva i reputaciju Kine, pozivamo madatara i buduću vladu da na projektu izgradnje auto-puta uradi makar onoliko koliko je uradila ova Vlada”, poručili su iz Ministarstva.

Oni su kazali da je za Crnu Goru i njene građane to pitanje od vitalnog interesa.

“Ugovor o projektovanju i izgradnji auto-puta objavljen je u Službenom listu. Isto tako, bitno je naglasiti da je po tom ugovoru u slučaju spora nadležan Arbitražni sud Trgovinske komore u Cirihu i da se na ugovor primjenjuje pravo Crne Gore”, rekli su iz Ministarstva.

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu